Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Snel en toch een top heftruckopleiding volgen in Den Haag

Heftruckopleiding Den Haag

Wil je graag snel je heftruckcertificaat halen in Den Haag? Bij BLOM kun je jouw heftruckopleiding vlakbij Den Haag doen. BLOM opleidingen heeft 21 vestigingen door heel Nederland. Als je jouw heftruckcertificaat wilt behalen en je woont in Den Haag, dan kun je het beste de opleiding volgen in ons opleidingscentrum in Schiedam.

 

 

 

Heftruckcertificaat halen in Den Haag

Wil je jouw heftruckcertificaat verlengen? Ook dan kun je bij BLOM opleidingen een heftuckherhalingscursus volgen. De heftruckopleiding kun je al volgen vanaf slechts 30 minuten rijden vanuit Den Haag. Woon je ergens anders in het land? Met in totaal 21 locaties is er altijd een locatie dichtbij.

 

Verschillende heftruck opleidingen in Den Haag

We hebben drie verschillende heftruckopleidingen vlakbij Den Haag: de basisopleiding voor beginners, de gevorderde opleiding voor heftruckbestuurders met enige ervaring en een herhalingscursus. Deze is geschikt als je al een keer een heftruckcertificaat hebt gehaald en deze wilt laten verlengen.

WAAROM KIES JE VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de heftruckchauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als heftruckchauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 30.000 cursisten per jaar
  • 22 opleidingslocaties: altijd in de buurt.
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.8
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

Wat gaan we doen tijdens de heftruckopleiding in Den Haag?

Heftruckopleiding Den Haag

Tijdens de heftruckopleiding in Den Haag richten we ons voornamelijk op veiligheid. Kijken is een belangrijk onderdeel van de cursus. We behandelen de theorie en de examenvragen en besteden veel aandacht aan de praktijk. Voor BLOM opleidingen is het belangrijk dat je volledige controle hebt over de heftruck. We werken vlakbij Den Haag (Schiedam) met verschillende soorten heftrucks. De heftruck die jij gaat besturen zit erbij, maar ook wanneer je een ander soort heftruck moet gaan besturen, weet je wat de werking ervan is. Op onze opleidingslocatie in Den Haag zijn verschillende parcours uitgezet en zijn er verschillende opdrachten die je kunt uitvoeren met de heftruck. Zo gaan we verschillende soorten pallets verplaatsen met verschillende ladingen. We laden via een helling en helpen je met de besturing door om vierkante en ronde objecten te rijden. Kortom, een top heftruckopleiding en toch snel je heftruckcertificaat in Den Haag.

Andere opleidingen in Den Haag

Bij BLOM opleidingen in Schiedam helpen wij jou ook andere certificaten te bemachtigen. Bij een heftruckopleiding trainen wij je altijd direct voor de stapelaar daarvoor ontvang je na de heftruckopleiding in Den Haag automatisch een certificaat voor.

 

Bekijk ook deze opleidingen van BLOM:

- Reachtruckcertificaat ook in combinatie met de heftruckopleiding

- Hoogwerkercertificaat

- Hijsencertificaat

 
Naar top