Uw heftruckcertificaat kunt u in Apeldoorn halen!

Bent u opzoek naar een heftruckopleiding in Apeldoorn en wilt u graag een opleiding doen waar u uw heftruckcertificaat in Apeldoorn kunt halen? Zoek dan niet langer. BLOM opleidingen heeft in totaal 19 opleidingslocaties door het hele land waar u uw heftruckcertificaat kunt halen. Op slechts 15 minuten rijden vanaf Apeldoorn heeft BLOM opleidingen een eigen opleidingslocatie in Deventer. Onze vaste instructeurs komen ook graag bij uw bedrijf de heftruckopleiding geven, bijvoorbeeld in Apeldoorn.

 

 

 

Drie verschillende heftruckopleidingen in Apeldoorn, altijd een opleiding die geschikt is voor u

 

De heftruckopleidingen van BLOM in Apeldoorn hebben drie verschillende opleidingsniveau’s. Zo is er een heftruckopleiding voor beginners, een voor gevorderden en voor de ware experts is er een herhalingstraining waarin bestaande heftruckcertificaten kunnen worden verlengt. Tijdens deze opleidingen besteedt BLOM veel aandacht aan de praktijk. BLOM vindt het belangrijk dat chauffeurs na het behalen van hun heftruckcertificaat in Apeldoorn direct zelfstandig aan de slag kunnen.

WAAROM KIES JE VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de heftruckchauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als heftruckchauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 20.000 cursisten per jaar
  • 21 opleidingslocaties: Altijd in de buurt.
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.8
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

Wat doen we tijdens de heftruckopleiding in Apeldoorn precies?

We houden ons bezig met de veiligheid van de chauffeur en de andere medewerkers op de heftruck. We leren cursisten netjes en efficiënt te rijden zodat de productie omhoog kan en er minder beschadigingen zullen ontstaan aan de lading of de heftruck. Cursisten kunnen na de cursus zelfstandig en veilig rijden, zelf de dagelijkse controle voor de heftruck uitvoeren en de machine onderhouden. De opleiding voor gevorderden en de herhalingscursus zijn korter van duur omdat we uitgaan van enige rij ervaring. De heftruckopleiding in Apeldoorn kan gecombineerd worden met een reachtruckopleiding, wanneer deze opleidingen samen met een voldoende worden afgerond zal de cursist zowel zijn reachtruckcertificaat als zijn heftruckcertificaat in Apeldoorn behalen.

 

BLOM biedt ook opleidingen aan om het hoogwerkercertificaat, hijsencertificaat te halen. Of een autolaadkraancursus of een bobcattraining te volgen.

Naar top