Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Jouw heftruckcertificaat haal je in Apeldoorn!

Heftruckopleiding Apeldoorn

Ben je opzoek naar een heftruckopleiding in Apeldoorn en wil je graag een opleiding doen waar je jouw heftruckcertificaat in Apeldoorn kunt halen? Zoek dan niet langer. BLOM opleidingen heeft in totaal 21 opleidingslocaties door het hele land waar je jouw heftruckcertificaat kunt halen. Op slechts 15 minuten rijden vanaf Apeldoorn heeft BLOM opleidingen een eigen opleidingslocatie in Deventer. Onze vaste instructeurs komen ook graag bij jouw bedrijf de heftruckopleiding geven, bijvoorbeeld in Apeldoorn.

 

 

Heftruckopleidingen in Apeldoorn: drie verschillende niveau's

De heftruckopleidingen van BLOM in Apeldoorn hebben drie verschillende opleidingsniveau’s. Zo is er een heftruckopleiding voor beginners, een voor gevorderden en voor de ware experts is er een herhalingstraining. In deze training kunnen bestaande heftruckcertificaten worden verlengd. Tijdens deze opleidingen besteedt BLOM veel aandacht aan de praktijk. BLOM vindt het belangrijk dat chauffeurs na het behalen van hun heftruckcertificaat in Apeldoorn direct zelfstandig aan de slag kunnen.

WAAROM KIES JE VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de heftruckchauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als heftruckchauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 30.000 cursisten per jaar
  • 22 opleidingslocaties: altijd in de buurt.
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.8
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

Wat doen we tijdens de heftruckopleiding in Apeldoorn precies?

We houden ons bezig met de veiligheid van de chauffeur en de andere medewerkers op de heftruck. We leren cursisten netjes en efficiënt te rijden zodat de productie omhoog kan en er minder beschadigingen ontstaan aan de lading of de heftruck. Cursisten kunnen na de cursus zelfstandig en veilig rijden, zelf de dagelijkse controle voor de heftruck uitvoeren en de machine onderhouden.

Heftruckopleiding Apeldoorn Gevorderden

De opleiding voor gevorderden en de herhalingscursus zijn korter van duur omdat we uitgaan van enige rijervaring. De heftruckopleiding in Apeldoorn kan gecombineerd worden met een reachtruckopleiding. Worden deze opleidingen samen met een voldoende afgerond? Dan behaald de cursist zowel zijn reachtruckcertificaat als zijn heftruckcertificaat in Apeldoorn.

BLOM biedt ook opleidingen aan om het hoogwerkercertificaat, hijsencertificaat te halen. Of een autolaadkraancursus of een bobcattraining te volgen.

Naar top