Uw heftruckopleiding doen in Almere?

Wilt u graag uw heftruckcertificaat halen in Almere? Of bent u voor uw medewerkers opzoek naar een heftruckopleiding in Almere? Dat komt dan goed uit. Met 20 eigen locaties in Nederland kan BLOM opleidingen u ook de locaties in Amersfoort en Amsterdam in de omgeving van Almere voorzien van een vakkundige heftruckopleiding.

 

 

 

 

Heftruck opleidingen in Almere op drie verschillende niveaus.

BLOM opleidingen geeft heftruckopleidingen op drie verschillende niveaus. Basis heftruckopleidingen duren in Almere 2 dagen. U kunt deze opleiding ook uitbreiden met een reachtruckopleiding omdat het theoriegedeelte van deze twee opleidingen nagenoeg gelijk is, bespaart u daarmee veel tijd en geld. Om beide machines te mogen besturen zult u over twee verschillende certificaten moeten beschikken zowel het heftruckcertificaat als het reachtruckcertificaat één of beide certificaten kunt u halen in ons opleidingscentrum in Almere.

WAAROM KIES JE VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de heftruckchauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als heftruckchauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 20.000 cursisten per jaar
  • 21 opleidingslocaties: Altijd in de buurt.
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.8
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

Voor gevorderde bestuurders heeft BLOM een speciale heftruckopleiding in Almere. Tijdens deze cursus wordt er vanuit gegaan dat de cursist al enige ervaring heeft met het besturen van een heftruck. De cursus kan daardoor sneller afgerond worden.

 

Ook voor een herhalingsheftruckopleiding kunt u in Almere terecht. Of als het gaat om het verlengen van een eerder gehaald heftruckcertificaat bent u bij ons opleidingscentrum in Almere aan het juiste adres. Deze herhalingscursus is ingericht om de kennis en vaardigheden van heftruckchauffeurs op te frissen. Deze heftruckopleiding duurt in Almere slechts een halve dag. Na het behalen van het heftruckcertificaat bedraagt deze een geldigheid van 5 jaar.

 

Waarom een heftruckcertificaat halen in Almere?

Een heftruckcertificaat zorgt ervoor dat bestuurders van heftrucks voldoende geïnstrueerd zijn met betrekking tot de besturing van een heftruck. Deze instructies zijn volgens de arbo-wetgeving en verzekeraars verplicht. Het prettige van een certificaat is dat heftruckchauffeurs zijn getoetst door een externe examencommissie en daarmee voldoende zijn beoordeeld om een heftruck te mogen besturen. Het dient dus als een bewijs en neemt eventuele twijfel bij verzekeraars of de arbo-wet weg. Een heftruckcertificaat kunt u halen door een heftruckopleiding te volgen in Almere. Een heftruckcertificaat is 5 jaar geldig.

 

Code 95

Soms zijn bedrijven verplicht om certificaten te laten voorzien van een code 95 certificering. Het is mogelijk deze vereiste door te geven bij het aanmelden van een heftruckopleiding in Almere. De cursus is hier dan op ingericht en het examen er op aangepast. Wanneer u dan uw heftruckcertificaat haalt in Almere is deze voorzien van Code 95. 

Naar top