Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Heftruckcertificaat Utrecht

Woon of werk jij in Utrecht en wil jij graag je heftruckcertificaat behalen in Utrecht? BLOM opleidingen maakt die mogelijk voor jou. Met onze 21 locaties door heel Nederland is er áltijd een locatie dichtbij. Vanuit Utrecht ben je binnen 20 minuten op onze opleidingslocatie in Houten. Wij bieden een ruim aanbod aan heftruckopleidingen aan in Houten. Je hebt de mogelijkheid om je eigen pakket voor het heftruckcertificaat samenstellen bij BLOM opleidingen dichtbij Utrecht.

Waarom je heftruckcertificaat behalen in Utrecht?

Het is een goed idee om jouw heftruckcertificaat te behalen in Utrecht. Waarom? BLOM opleidingen zet zich in voor de heftruckchauffeur. Wij begrijpen hoe belangrijk jij als heftruckchauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren. Redenen om jouw heftruckcertificaat bij BLOM opleidingen in Houten te halen?

  • Ruim 20.000 cursisten per jaar
  • 21 opleidingslocaties: altijd in de buurt, ook in Utrecht
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.8
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

Aanbod van opleidingen heftruckcertificaat in Utrecht

Bij BLOM opleidingen kun jij jouw heftruckcertificaat in Utrecht halen. Op onze opleidingslocatie in Houten is het ook mogelijk om jouw heftruckcertificaat te verlengen. Ben je een beginner? Dan kun je er ook voor kiezen om de basisopleiding heftruck te volgen. Deze opleiding is ideaal voor cursisten die nog niet het heftruckcertificaat bezitten. Bij BLOM leer je op een efficiënte en veilige manier hoe je een heftruck moeten besturen. Verder is het mogelijk om de gevorderde en expert variant van de heftruckopleiding te volgen. Heb je wat meer ervaring opgedaan als heftruckchauffeur, maar ben je nog niet in het bezit van een heftruckcertificaat? Dan is de gevorderde opleidingen dichtbij Utrecht heel geschikt om het heftruckcertificaat te halen. Bij BLOM opleidingen is dit eenvoudig geregeld. Een herhalingscursus is mogelijk in heel Nederland, dus ook bij onze locatie dichtbij Utrecht.


Vergroot de veiligheid met een heftruckcertificaat in Utrecht

Jouw heftruckcertificaat behalen in Utrecht is belangrijk. In de logistieke sector bestaat een verhoogd risico voor valpartijen en aanrijdingen bij intern transport. Wij vinden het praktijkgedeelte van de heftruckopleiding daarom heel belangrijk. Want is het personeel in bezit van een geldig heftruckcertificaat? Dan vergroot je de veiligheid in het magazijn. Zo ontstaat er een veiligere werkomgeving. En dát vinden we heel belangrijk.


Heftruckcertificaat Utrecht: alles op een rij

Een heftruckcertificaat halen in Utrecht kan in slechts twee dagen. Met ervaring kan het zelfs nog korter. De kosten voor het behalen van het certificaat vind je hier. Het heftruckcertificaat van BLOM heeft een geldigheid van vijf jaar. Is jouw heftruckcertificaat verlopen? Dan moet je deze verlengen. Wij bieden hier een herhalingscursus van een halve dag voor aan. Een heftruckcertificaat behalen is geen kleinigheid. BLOM opleidingen beschikt hiervoor over 21 locaties, ook in Utrecht. Het behalen van het heftruckcertificaat is dichtbij, twijfel daarom niet langer en haal jouw heftruckcertificaat bij BLOM opleidingen in Utrecht.

Naar top