Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Wil jij jouw heftruckcertificaat halen? Of wil je je certificaat verlengen door een herhalingscursus voor de heftruck te volgen? Voor beide ben je bij BLOM opleidingen aan het juiste adres. Wij bieden verschillende mogelijkheden om je heftruckcertificaat te behalen. En omdat onze heftruckopleidingen op 22 locaties in Nederland worden gegeven is er altijd wel een locatie bij jou in de buurt! Ook in Terneuzen kun jij je heftruckopleiding volgen.

Waarom je heftruckcertificaat behalen in Terneuzen?

Er zijn genoeg redenen om het heftruckcertificaat bij BLOM opleidingen in Terneuzen te behalen. Waarom? BLOM opleidingen zet zich in voor de heftruckchauffeur. Jouw werk is belangrijk. Als heftruckchauffeur voeg je enorm veel waarde én veiligheid toe aan de interne logistiek binnen bedrijven. Jij moet je werkzaamheden zo veilig en efficiënt mogelijk kunnen uitvoeren. Daarom wisselen we tijdens de heftruckopleiding theorie en praktijk met elkaar af, je zit dus nooit lang stil. De focus van de heftruckopleiding ligt in de praktijk. Rond je de opleiding succesvol af? Dan kun jij direct zelfstandig aan de slag.

Je heftruckcertificaat bij BLOM opleidingen in Terneuzen halen

  • Met ruim 20.000 cursisten per jaar zijn we de grootste opleider in Nederland op het gebied van intern transport
  • Met 22 locaties is er altijd een locatie in de buurt, ook in Terneuzen
  • BLOM opleidingen is flexibel in planning en uitvoering
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.8
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

Heftruckopleiding in Terneuzen

Op onze locatie in Terneuzen is het mogelijk om je heftruckcertificaat te halen. Tijdens onze heftruckopleidingen vinden wij veilig werken enorm belangrijk. Leer je als heftruckbestuurder niet goed kijken of de heftruck niet volledig onder controle te hebben? Dan zit ongeluk in een klein hoekje. We wijzen cursisten op gevaarlijke situaties én leren ze daarmee om te gaan. Daarnaast besteden we aandacht aan efficiënt werken. Heeft de chauffeur de heftruck goed onder controle? Dan is het niet nodig om de heftruck steeds opnieuw voor een laadplaats te plaatsen om er goed recht voor te staan. Als dit in één keer goed gaat scheelt alleen dat al enorm veel tijd. De heftruckopleiding richt zich dus ook op efficiënt leren rijden.

Een herhalingscursus voor je heftruckcertificaat

Na vijf jaar verloopt een heftruckcertificaat. Blijf je actief als heftruckchauffeur? Dan is het belangrijk om je certificaat te verlengen. Een herhalingscursus is hierbij essentieel om je kennis op te frissen. Misschien rijd je dagelijks op een heftruck of vorkheftruck en ben je een doorgewinterde heftruckchauffeur. Misschien gebruik je de heftruck helemaal niet elke dag. Hoe dan ook, tijdens het besturen van vorkheftruck kunnen gevaarlijke situaties ontstaan. Dit gebeurt wanneer er niet (meer) voldoende gelet wordt op de veiligheid en het juist gebruiken van een heftruck. Onze herhalingscursus is speciaal ontwikkeld voor heftruckchauffeurs die hun heftruckcertificaat willen verlengen. Rond jij de heftruckopleiding met een voldoende af? Dan verlengt BLOM opleidingen jouw certificaat en ben je de komende vijf jaar weer een veilige, vakbekwame heftruckchauffeur!

Naar top