Waar kunt u het beste uw heftruckcertificaat halen in de omgeving Groningen

Bent u opzoek naar waar u het beste uw heftruckcertificaat kunt halen en woont u in Groningen?

Dan is de lokatie van BLOM heftruckopleidingen in Assen voor u dicht bij. Op slechts 30 minuten rijden vanaf Groningen vindt u één van onze 14 vestigingen.

 

 

 

Voor iedereen een aangepaste heftruckopleiding bij BLOM

Op deze uitgebreide heftruckopleidingslokatie kunt u uw heftruckopleiding voltooien. Of u nu beginner, gevorderd of expert bent BLOM heftruckopleidingen vlakbij Groningen heeft voor u een passende opleiding.

 

De duur van de heftruckopleiding in Groningen

De heftruckopleiding in Groningen leidt beginnende heftruckbestuurders in twee dagen op tot ware heftruckchauffeurs en heftruckchauffeurs met meer ervaring in slechts één dag. Veiligheid staat bij deze opleiding hoog in het vaandel. Tijdens de opleiding wordt er gestart met de theorie en gaan we aansluitend met de cursisten de praktijk in. De heftruckopleidingslocatie vlakbij Groningen is ingericht om dit op een vergelijkende manier te doen zoals uw werksituatie is. De dag wordt afgesloten met een examen. Wanneer cursisten het examen voldoende afsluiten ontvangen zij een heftruckcertificaat en kunnen ze meteen aan de slag als heftruckchauffeur.

WAAROM KIES JE VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de heftruckchauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als heftruckchauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 20.000 cursisten per jaar
  • 21 opleidingslocaties: Altijd in de buurt.
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.8
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

Heftruckopleiding in Groningen voor gevorderden

over de nodige vaardigheden beschikt is het niet nodig alle stof te behandelen. Het is daarom mogelijk voor ervaren bestuurders de heftruckopleiding vlakbij Groningen verkort te volbrengen. Ook deze opleiding bestaan uit zowel theorie- als praktijklessen en wordt afgesloten met een examen.

 

Heftruckopleiding in Groningen voor experts

Voor de experts die hun heftruckcertificaat willen verlengen of halen heeft BLOM opleidingen in Groningen een herhalingsopleiding. U kunt wanneer u in de omgeving Groningen woont het beste uw heftruckcertificaat laten verlengen in ons opleidingscentrum in Assen. Deze herhalingsopleiding heeft als doel de eerder opgedane kennis van de experts op te frissen en nog eens te wijzen op oude en nieuwe gevaren. Doordat ons heftruckopleidingscentrum in Groningen precies is nagebootst op werkelijke werklocaties kunnen we de praktijk nabootsen.

 

Heftruckcertificaat halen in Groningen icm code 95

Soms is het voor organisaties verplicht om ook een certificatie van code 95 op het diploma te hebben. Wanneer u zich opgeeft om een heftruckcertificaat te halen in Groningen is het mogelijk deze extra certificering aan te vragen. U bent er dan zeker van dat uw heftruckchauffeurs voldoen aan alle eisen die de arbo-wet en verzekeraars stellen.

 
Naar top