Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Waar kun je het beste jouw heftruckcertificaat halen in de omgeving Groningen

Heftruckcertificaat Limburg

Ben je opzoek naar waar jij het beste je heftruckcertificaat kunt halen en woon je in Groningen?

Dan is de lokatie van BLOM heftruckopleidingen in Assen voor jou dichtbij. Op slechts 30 minuten rijden vanaf Groningen vind je één van onze 21 vestigingen.

 

 

 

Voor iedereen een aangepaste heftruckopleiding bij BLOM

Op deze uitgebreide heftruckopleidingslokatie kun je jouw heftruckopleiding voltooien. Of je nu beginner, gevorderd of expert bent, BLOM heftruckopleidingen vlakbij Groningen heeft voor jou een passende opleiding.

 

De duur van de heftruckopleiding in Groningen

De heftruckopleiding in Groningen leidt beginnende heftruckbestuurders in twee dagen op tot ware heftruckchauffeurs. Heftruckchauffeurs met meer ervaring leiden we op in slechts één dag. Veiligheid staat bij deze opleiding hoog in het vaandel. Tijdens de opleiding wordt er gestart met de theorie en gaan we aansluitend met de cursisten de praktijk in. De heftruckopleidingslocatie vlakbij Groningen is ingericht om dit op een vergelijkende manier te doen zoals jouw werksituatie is. De dag wordt afgesloten met een examen. Wanneer cursisten het examen voldoende afsluiten ontvangen zij een heftruckcertificaat en kunnen ze meteen aan de slag als heftruckchauffeur.

WAAROM KIES JE VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de heftruckchauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als heftruckchauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 30.000 cursisten per jaar
  • 22 opleidingslocaties: altijd in de buurt.
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.8
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

Heftruckopleiding in Groningen voor gevorderden

Als je over de nodige vaardigheden beschikt is het niet nodig alle stof te behandelen. Het is daarom mogelijk voor ervaren bestuurders de heftruckopleiding vlakbij Groningen verkort te volbrengen. Ook deze opleiding bestaan uit zowel theorie- als praktijklessen en wordt afgesloten met een examen.

 

Heftruckopleiding Groningen voor experts

Voor de experts die hun heftruckcertificaat willen verlengen of halen heeft BLOM opleidingen in Groningen een herhalingsopleiding. Je kunt, wanneer je in de omgeving Groningen woont, het beste jouw heftruckcertificaat laten verlengen in ons opleidingscentrum in Assen. Deze herhalingsopleiding heeft als doel de eerder opgedane kennis van de experts op te frissen en nog eens te wijzen op oude en nieuwe gevaren. Doordat ons heftruckopleidingscentrum in Groningen precies is nagebootst op werkelijke werklocaties kunnen we de praktijk nabootsen.

 

Heftruckcertificaat halen in Groningen icm code 95

Soms is het voor organisaties verplicht om ook een certificatie van code 95 op het diploma te hebben. Geef je je op om om een heftruckcertificaat te halen in Groningen? Dan is het mogelijk om ook deze extra certificering aan te vragen. Je bent er dan zeker van dat jouw heftruckchauffeurs voldoen aan alle eisen die de arbo-wet en verzekeraars stellen.

 
Naar top