Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Woon of werk je in Bergen op Zoom en wil jij je heftruckcertificaat halen? Dan ben je bij BLOM opleidingen aan het juiste adres. Wij hebben 22 opleidingslocaties door heel Nederland waar jij een heftruckopleiding kunt volgen. Er is dus altijd een locatie bij jou in de buurt. De opleidingslocatie Bergen op Zoom biedt een heftruckopleiding aan waarmee je binnen twee dagen jouw heftruckcertificaat behaalt

Je heftruckcertificaat behalen in Bergen op Zoom

BLOM opleidingen biedt heftruckopleidingen aan voor elk niveau. Of je nu beginnend, gevorderd of expert bent, dat maakt voor ons geen verschil. Er is altijd een opleiding die bij jou past. Wanneer je je heftruckcertificaat in Bergen op Zoom behaalt kun je daarna direct aan de slag in een magazijn. Omdat er in de logistieke sector een grote risico van valpartijen en aanrijdingen is, vinden we het belangrijk dat je genoeg kennis opdoet in de praktijk zodat je na je opleiding direct aan de slag kunt. Bij de locatie Bergen op Zoom leren we je snel én goed om een heftruck te besturen.

Waarom een heftruckopleiding bij BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de heftruckchauffeur. We vinden het belangrijk dat je op de beste manier wordt opgeleid. Tijdens de opleiding verdiep je je in de theorie én ga je aan de slag in de praktijk. Deze afwisseling tussen theorie en praktijk zorgt ervoor dat je nooit stil zit. Je leert op een effectieve en snelle manier hoe je veilig een heftruck bestuurt. Ook begrijpen wij hoe belangrijk jij als heftruckchauffeur bent. Jij moet je werkzaamheden veilig en efficiënt kunnen uitvoeren. Redenen om jouw heftruckcertificaat bij BLOM opleidingen in Bergen op Zoom te halen?

  • Ruim 20.000 cursisten per jaar
  • 22 opleidingslocaties: altijd in de buurt, ook in Bergen op Zoom
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.8
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

 

Veiligheid voorop: veilig werken met de heftruck

Veiligheid is belangrijk als je een heftruck leert besturen. Bij onze opleidingen staat veiligheid voorop. Niet alleen voor jou, maar ook voor de veiligheid van de mensen om je heen. Een heftruck is een machine waar je niemand schade mee wilt toedoen. Daarom zijn al je collega’s in het bezit van een heftruckcertificaat. Hierdoor ontstaat er een veiligere werkomgeving voor jou en je collega’s.

Heftruckcertificaat Bergen op Zoom: alles op een rij

Een heftruckcertificaat halen in Bergen op Zoom kan in slechts twee dagen. Na twee dagen leg je een examen af. Rond je het examen af met een voldoende? Dan ontvang je je heftruckcertificaat! Heb je al ervaring met het besturen van een heftruck? Dan kun jij je heftruckcertificaat nog sneller behalen. Het heftruckcertificaat is vijf jaar geldig. Wanneer jouw heftruckcertificaat is verlopen, moet je deze verlengen. Het verlengen van je certificaat gaat in de vorm van een herhalingscursus van een halve dag. BLOM opleidingen beschikt over 22 locaties waar je je heftruckcertificaat kunt behalen. Twijfel daarom niet langer en begin vandaag nog met een heftruckopleiding.

Naar top