Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

De BHV-opleiding van BLOM in Zaandam

Woont of werkt u in Zaandam en wilt u graag een BHV-opleiding volgen? Dat is mogelijk bij BLOM opleidingen. Wij beschikken over 14 opleidingslocaties door heel Nederland. Voor mensen die een BHV-opleiding vanuit Zaandam willen volgen kunnen het best uitwijken naar ons opleidingscentrum in Amsterdam.

 

 

 

 

BHV volgens de arbo-wet

Volgens de Arbo-wet moet elk bedrijf in het bezit zijn van goed opgeleide BHV’ers (bedrijfshulpverleners) en moet er altijd een BHV’er op locatie aanwezig zijn. BLOM opleidingen bij Zaandam leidt cursisten hiervoor op. De BHV-opleiding in Zaandam bestaan uit twee onderdelen, het eerste onderwerp dat we tijdens de BHV-opleiding in Zaandam gaan behandelen is EHBO (eerste hulp bij ongevallen) het tweede onderdeel dat we tijdens de BHV-opleiding behandelen is brandpreventie. Bij beide onderdelen besteden we voornamelijk aandacht aan de praktijk. Bij BLOM opleidingen in Zaandam vinden we dat bedrijfshulpverleners goed moeten weten hoe ze in de praktijk moeten handelen. 

WAAROM KIEST U VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de chauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als chauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 15.000 deelnemers per jaar
  • Opleidingen van hoge kwaliteit
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

Welke BHV-cursus kiest u in Zaandam

De basis cursus bestaat uit twee dagen waarbij de op de eerste dag alleen EHBO behandelen en op de tweede dag alleen brandpreventie doen. Bij EHBO kunt u denken aan reanimatie, verbanden leggen en de stabiele zijligging. Bij brandpreventie gaan we verschillende soorten beginnende branden blussen met verschillende blusmiddelen. We leggen u uit welke blusmiddelen u het beste kunt gebruiken voor de verschillende branden. De herhalingscursus bestaan uit slechts één dag, we besteden dan een halve dag aan de beide onderdelen. Het BHV-diploma ontvangt u aan het einde van de dag na de opleiding in Zaandam en heeft een geldigheid van één jaar.

 

De BHV-training kunt u met onze instructeurs uit Zaandam afstemmen

Wanneer er op uw bedrijf speciale risico’s zijn, heeft u er misschien belang bij dat wij ons tijdens de opleiding specifiek richten op de risico’s die gelden voor uw bedrijf. Onze instructeurs in Zaandam zijn vakbekwaam en kunnen de BHV-opleiding zo inrichten dat uw medewerkers voldoende BHV kennis hebben om ook eerste hulp te verlenen op uw locatie. Heeft u deze speciale wensen en of risico’s binnen de BHV neem dan contact op met onze instructeurs in Zaandam. Bij BLOM opleidingen kunt u zich ook aanmelden voor een heftruckopleiding om uw heftruckcertificaat te halen of een cursus voor de hoogwerkerhijsen of de reachtruck.

Naar top