Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Is er een goede opleiding BHV in de buurt van Roermond?

Probeert u een goede BHV-opleiding in Roermond te vinden? Dan kunt u zich nu opgeven bij BLOM opleidingen. BLOM opleidingen heeft veel locaties door het hele land. Één van onze 14 BHV-locaties ligt op slechts 30 kilometer afstand vanaf Roermond. BLOM opleidingen bied behalve BHV-opleidingen in Roermond ook vele andere opleidingen binnen het transport. Denkt u bijvoorbeeld aan een heftruckopleiding, een reachtruckopleiding, een stapelaartraining of een opleiding om het hoogwerkercertificaat of hijsbewijs te halen.

Afhankelijk van uw ervaring kiest u voor een basis- of een herhalingsopleiding BHV in Roermond.

U kunt, afhankelijk van uw ervaring kiezen uit twee verschillende BHV-opleidingen Roermond; de BHV-basistraining of de BHV-herhalingscursus. Wanneer u nog geen enkele ervaring heeft met BHV of uw laatste BHV-diploma twee jaar of langer geleden is verlopen kunt u zich opgeven voor een basiscursus BHV in Roermond. Wanneer uw diploma onlangs is of binnenkort gaat verlopen kunt u zich opgeven voor een BHV-herhalingscursus.

WAAROM KIEST U VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de chauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als chauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 15.000 deelnemers per jaar
  • Opleidingen van hoge kwaliteit
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

De basiscursus van BHV in Roermond

De BHV-basiscursus in Roermond heeft een opleidingstijd van twee dagen. Deze twee dagen behandelen we de EHBO (eerste hulp bij ongevallen) en brandpreventie. In Roermond is het ingedeeld in een EHBO-dag en een Brand-dag. Tijdens de opleiding BHV in Roermond richten we ons voornamelijk op de praktijk. En zullen we veel oefenen. Beide BHV-dagen worden in Roermond afgesloten met een theorie- en praktijkexamen. Wanneer u een voldoende haalt voor dit examen krijgt u van ons een BHV-diploma met een geldigheid van één jaar. Na dit jaar kunt u bij ons een herhalingstraining BHV in Roermond volgen.

 

De herhalingstraining BHV in Roermond

De BHV-herhalingscursus duurt in Roermond slechts één dag. Tijdens deze dag frissen wij uw bestaande kennis op en brengen wij u op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen binnen de BHV. Ook tijdens deze opleiding zullen we veel oefenen in de praktijk. Deze opleidingsdag wordt afgesloten met een theorie- en praktijktoets, wanneer deze met een voldoende worden afgerond verlengen wij uw BHV-diploma in Roermond opnieuw met één jaar.

 
Naar top