Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Is het tijd tijd voor een BHV-herhalingscursus en bent u naar een BHV-cursus opzoek in Oosterhout? Dan heeft BLOM opleidingen een locatie bij u in de buurt. Wij bieden een BHV-cursus op slechts 20 minuten rijden vanaf Oosterhout, u vindt daar de opleidingslocatie van BLOM.

 

 

 

 

BHV-herhalingscursus in Oosterhout

Een herhalingscursus BHV duurt bij BLOM in Oosterhout slechts één dag. Tijdens die dag behandelen we de EHBO en brandpreventie. De herhalingscursus is er op ingericht om het eerder geleerde op te frissen en u kennis te laten maken met de nieuwste ontwikkelingen in de medische wereld en op het gebied van brandpreventie. De nadruk van deze BHV-opleiding ligt op de praktijk. Zowel de theorie als de praktijk worden afgesloten met een examen. Wanneer u dit examen met een voldoende volbrengt wordt uw BHV-diploma met een jaar verlengt.

WAAROM KIEST U VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de chauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als chauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 15.000 deelnemers per jaar
  • Opleidingen van hoge kwaliteit
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

Kan ik ook een basiscursus BHV volgen in Oosterhout?

Beschikt u nog over geen enkele ervaring of heeft u een BHV-diploma dat ouder is dan twee jaar? Dan kunt u zich opgeven voor de basiscursus BHV in Oosterhout. Deze opleiding duurt twee dagen en bestaat uit een EHBO-dag en een brand-dag. Tijdens deze twee dagen leert u alles wat u moet weten om een goede bedrijfshulpverlener te zijn. Beide dagen richten zich voornamelijk op de praktijk omdat wij bij BLOM BHV Oosterhout vinden dat een bedrijfshulpverlener zich in de praktijk moet kunnen redden. Aan het einde van elke opleidingsdag zal er een examen plaatsvinden, wanneer beide examens zowel in de theorie als de praktijk met een voldoende zijn afgerond zullen cursisten het BHV-diploma ontvangen. Het BHV-diploma wat u in Oosterhout ontvangt heeft een geldigheid van één jaar.

 

BLOM opleidingen bied ook een cursus voor het behalen van het VCA-certificaat en geeft ook veel verschillende opleidingen binnen het interntransport zoals de heftruck, reachtruck, hoogwerker en hijsen

Naar top