Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
Basisveiligheid -  VCA (Zelfstudie)

VCA staat voor VGM Checklist Aannemers (VGM= Veiligheid, Gezondheid, Milieu). VCA is niet meer weg te denken uit onze huidige samenleving. Steeds meer bedrijven hebben VCA of vragen om VCA gecertificeerde bedrijven en medewerkers. Deze ondernemingen voeren regelmatig risicovolle werkzaamheden uit in risico volle omgevingen.

Na afloop van de opleiding weet de cursist hoe hij/zij veilig werkzaamheden kan uitvoeren en risico’s tot een minimum kan beperken. De deelnemers zijn goed voorbereid op het examen.

 


(7,4)

Op basis van 6 individuele beoordelingen.

Voor wie

Deze opleiding is geschikt voor medewerkers die beschikken over een (bijna verlopen) diploma Basisveiligheid VCA of medewerkers die dagelijks volgens de VCA-richtlijnen werken.

Ook als er nog niet eerder examen is gedaan, maar dagelijks gewerkt wordt volgens de VCA-richtlijnen is deze opleiding geschikt. Met deze 1-daagse training wordt het diploma Basisveiligheid VCA met 10 jaar verlengt.

Deze opleiding is bestemd voor medewerkers die werkzaam zijn bij een aannemer, contractor of opdrachtgever die het VCA-certificaat verplicht stelt.

 

Diploma

Cursisten worden automatisch ingeschreven voor het examen dat aansluitend op de opleiding wordt afgenomen. Geslaagden ontvangen het erkende PBNA-diploma (onder toezicht van de examenkamer). Het diploma is 10 jaar geldig.

Inhoud:

 

- Arbowetgeving

- Gevaarlijke stoffen & etikettering

- Veilig werken met elektriciteit

- Brand- en explosiegevaar

- Werken in besloten ruimten

- Werkplekeisen algemeen

- Hijs- en hefwerktuigen

- Werken op hoogte

- Handgereedschap & gereedschapsmachines

- Persoonlijke beschermingsmiddelen

 Bradley (8,0)
 Erik Jan Kleijn (8,1)
 JH Kerkdijk (8,1)
 G van de Haar (6,8)
 Vincenzo Feroce (5,1)
 jos lucas (8,2)
 egm engelbertink (7,9)
Naar top