Open filter

Een heftruckopleiding van BLOM opleidingen in Heerenveen, daar heeft u wat aan

Wilt u doormiddel van een heftruckopleiding uw medewerkers voorzien van een heftruckcertificaat en zit uw bedrijf gevestigd in Friesland? BLOM opleidingen Heerenveen kan u daarbij helpen. Met 14 opleidingslocaties is een heftruckcertificaat altijd in de buurt, zo ook in Friesland.

Waarom een BLOM heftruckopleiding volgen in Heerenveen?

Als u als werkgever wilt voldoen aan alle eisen die verzekeraars en de arbo-wet stellen aan heftruckbestuurders moet u de overweging maken of u uw heftruckbestuurders een opleiding wilt aanbieden. Het is wettelijk verplicht om bestuurders te voorzien van grondige instructies. Dit is nog al een breed begrip en u zult zich misschien afvragen wanneer instructies grondig genoeg zijn bevonden. Wanneer u kies voor de heftruckopleiding in Heerenveen hoeft u zich die vraag niet langer te stellen. Met het heftruckcertificaat halen in Friesland bent u er zeker van dat uw medewerkers voldoen aan alle gestelde eisen en u heeft daar direct een bewijs voor, namelijk het heftruckcertificaat. Daarnaast zullen wij van BLOM in Heerenveen uw medewerkers zo opleiden dat ze veilig en efficiënt leren werken.


Opleidingslocatie van BLOM in Heerenveen.

De opleidingslocatie van BLOM opleidingen heeft een volwaardig opleidingscentrum in Heerenveen om chauffeurs vakkundig op te leiden in zowel de theorie als praktijk voor een heftruck. Een heftruckcertificaat halen in Friesland is geen kleinigheid, een volwaardig heftruckchauffeur moet rekening houden met veel verschillende aspecten en voldoende weten over zijn voertuig, de heftruck. Daarbij is een heftruckcertificaat halen in Friesland geen kleinigheid omdat het de veiligheid en efficiëntie op de werkvloer zal verhogen.

 

Verschillende heftruckopleidingen in Heerenveen / Friesland

BLOM opleidingen in Heerenveen heeft verschillende heftruckopleidingen beschikbaar. Passend voor verschillende bestaande vaardigheden bij heftruckchauffeurs. Zo is er een heftruckopleiding voor experts in Heerenveen. Chauffeurs die al een heftruckcertificaat hebben kunnen in Friesland een herhalingscursus doen waarmee ze de geldigheid opnieuw kunnen verlengen met 5 jaar. Deze heftruck opleiding zal de kennis van de heftruckchauffeur opfrissen waardoor er weer met meer aandacht voor veiligheid wordt gereden op een heftruck.

 

Ook is er een heftruckopleiding in Heerenveen (Friesland) voor gevorderden.

Deze opleiding is bedoeld voor heftruckbestuurders die al wel enige ervaring hebben maar bijvoorbeeld nog nooit een certificaat of officiële opleiding tot heftruckchauffeur hebben gedaan.

 

Tot slot is er ook een basisopleiding voor het behalen van een heftruckcertificaat in Friesland.

Deze opleiding gaat uit van geen enkele ervaring bij komende heftruckbestuurders en zal zich richten op theorie en praktijk. De veiligheid staat voorop en daar hoort bij dat er volledige controle is over de heftruck. In de praktijklessen zal tijdens de heftruckopleiding in Heerenveen daar veel aandacht aan worden besteed.

 

Onze heftruckopleider in Heerenveen

BLOM heftruckopleidingen werken met vaste instructeurs, zo  is er ook een vaste instructeur in Friesland. Hij heeft vele jaren ervaring met het geven van heftruckopleidingen en richt zich voornamelijk op de praktijk.

 

Bent u niet opzoek naar een heftruckopleiding Maar wilt u graag een

- BHV training volgen in Friesland

of een

- VCA opleiding in Heerenveen doen

of wilt u graag

- De reachtruck direct combineren met uw heftruckopleiding

Naar top