Open filter

Een vakkundige heftruckopleiding volgt u in Etten-Leur

Wilt u uw heftruckcertificaat halen en woont u in logistieke hotspot West-Brabant of Zeeland? U hoeft hiervoor niet het hele land door. BLOM opleidingen heeft een grote locatie speciaal voor heftruckopleidingen in Etten-Leur. Naast deze vestiging heeft BLOM opleidingen nog 18 locaties in Nederland. Waar u ook woont, er is altijd een locatie bij u in de buurt

U wilt natuurlijk voldoen aan de eisen die de arbo-wet en verzekeraars stellen, dat kan al met een grondige instructie, maar uw eigen veiligheid is natuurlijk veel belangrijker dan de eisen die gesteld worden. Met een heftruckopleiding van BLOM opleidingen in Etten-Leur (West-Brabant | Zeeland) weet u zeker dat u, ten eerste voldoet aan alle gestelde eisen van de arbo-wet en verzekeraars maar u bent er daarnaast ook zeker van dat u voldoende op de hoogte bent van veiligheid. We trainen u, om te gaan met en het voorkomen van gevaarlijke situaties en op een juiste manier de heftruck te besturen. Daarnaast leren we u tijdens de heftruckopleiding in Etten-Leur waar uw heftruck aan moet voldoen. Hoe u de machine efficiënt kunt gebruiken en hoe u deze moet onderhouden.

Heftruckopleiding Noord-Brabant

Als u een heftruckopleiding wilt doen en u bent woonachtig in Noord-Brabant kan de heftruckopleiding in Etten-Leur (West-Brabant | Zeeland) het dichtstbij zijn. Mogelijk is ook dat u beter kunt uitwijken naar onze vestiging in Tilburg of Eindhoven. Beide locaties zijn uitermate geschikt voor de heftruckopleiding.


Heftruckopleiding West-Brabant | Zeeland, altijd één die bij uw ervaring past.

De heftruckopleiding in West-Brabant | Zeeland duurt voor beginners twee dagen. Indien u al een gevorderde bestuurder bent, dus enkele ervaring heeft, kunt u de opleiding sneller afronden. Als u alleen uw heftruckcertificaat wilt verlengen hebben wij in West-Brabant | Zeeland een speciale herhalingscursus ontwikkeld. We frissen daar uw kennis in een korte periode op, schetsen situaties die voorkomen op uw werkvloer na en helpen mee te denken hoe deze situaties het beste aangepakt kunnen worden.

Wanneer u een heftruckopleiding volgt in Etten-Leur en u wilt ook uw reachtruckcertificaat halen is het aan te raden om voor een gecombineerde opleiding te kiezen. Bij BLOM Etten Leur kunt u zich ook aanmelden voor de verreikeropleiding of de autolaadkraancursus.

Naar top