Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
Open filter

Een vakkundige heftruckopleiding volg je in Etten-Leur

Wil je jouw heftruckcertificaat halen en woon je in logistieke hotspot West-Brabant of Zeeland? Je hoeft hiervoor niet het hele land door. BLOM opleidingen heeft een grote locatie speciaal voor heftruckopleidingen in Etten-Leur. Naast deze vestiging heeft BLOM opleidingen nog 18 locaties in Nederland. Waar je ook woont, er is altijd een locatie bij jou in de buurt. 

Je wilt natuurlijk voldoen aan de eisen die de arbo-wet en verzekeraars stellen. Dit kan al met een grondige instructie, maar jouw eigen veiligheid is natuurlijk veel belangrijker dan de eisen die gesteld worden. Met een heftruckopleiding van BLOM opleidingen in Etten-Leur (West-Brabant | Zeeland) weet je zeker dat je voldoet aan alle gestelde eisen van de arbo-wet en verzekeraar. Maar je bent er ook zeker van dat je voldoende op de hoogte bent van veiligheid. We trainen je om om te gaan met en het voorkomen van gevaarlijke situaties. En om op de juiste manier de heftruck te besturen. Daarnaast leren we je tijdens de heftruckopleiding in Etten-Leur waar de heftruck aan moet voldoen. Hoe je de machine efficiënt gebruikt en hoe je deze moet onderhouden.

Heftruckopleiding Noord-Brabant

Als je een heftruckopleiding wilt doen en je bent woonachtig in Noord-Brabant kan de heftruckopleiding in Etten-Leur (West-Brabant | Zeeland) het dichtstbij zijn. Mogelijk is ook dat je beter kunt uitwijken naar onze vestiging in Tilburg of Eindhoven. Beide locaties zijn uitermate geschikt voor de heftruckopleiding.


Heftruckopleiding West-Brabant | Zeeland, altijd één die bij jouw ervaring past.

De heftruckopleiding in West-Brabant | Zeeland duurt voor beginners twee dagen. Indien je al een gevorderde bestuurder bent, dus enkele ervaring heeft, kun je de opleiding sneller afronden. Als je alleen het heftruckcertificaat wilt verlengen hebben wij in West-Brabant | Zeeland een speciale herhalingscursus ontwikkeld. We frissen daar jouw kennis in een korte periode op, schetsen situaties die voorkomen op de werkvloer en helpen meedenken hoe deze situaties het beste aangepakt kunnen worden.

Heftruck certificaat in Etten Leur halen

Wanneer je een heftruckopleiding volgt in Etten-Leur en je wilt ook jouw reachtruckcertificaat halen, raden we aan om een gecombineerde opleiding te kiezen. Bij BLOM Etten Leur kun je je ook aanmelden voor de verreikeropleiding of de autolaadkraancursus.

Naar top