Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
Open filter

BLOM opleidingen de heftruckopleidingen specialist in Tilburg

Wil je graag een gedegen heftruckopleiding halen in de omgeving Tilburg? Dan kun je terecht bij BLOM opleidingen in Tilburg. BLOM opleidingen heeft al ruim 25 jaar ervaring met het verzorgen van trainingen met de heftruck, reachtruck en hijsen en beschikt over 14 eigen locaties door heel Nederland. Je kunt bij ons zeer snel startdata inplannen mede door de efficiënte planning van onze eigen instructeurs.

Het bewijs van grondige instructies met een heftruckcertificaat van BLOM in Tilburg

Het behalen van een heftruckcertificaat in Tilburg is geen kleinigheid. Er bestaan nog al wat onduidelijkheden over de besturing van een heftruck. Wanneer mag iemand een heftruck besturen en wanneer niet? Volgens de arbo-wet en verzekeraars mag een heftruck alleen bestuurd worden wanneer er grondige instructies zijn gegeven. Het is niet duidelijk wie die grondige instructies moet geven en wanneer de instructies grondig gegeven zijn. Met grondige instructies geven heeft BLOM opleidingen Tilburg jarenlange ervaring. Wij beschikken over vaste instructeurs die zelf ook regelmatig beoordeeld worden op hun eigen kennen en kunnen. Doordat deze instructeurs altijd in hun eigen opleidingslocaties werken weten ze het onderste uit de kan te halen voor jouw heftruckopleiding, zo ook in Tilburg. In Tilburg is Mathieu werkzaam en hij is een expert als het gaat om het veilig leren werken met de interne transport middelenwerken. Het belangrijkste voor BLOM opleidingen in Tilburg is dat de cursisten met voldoende kennis en ervaring de praktijk in kunnen om hun werk veilig en efficiënt uit te voeren. Mathieu vindt spontane omgang met de cursisten erg belangrijk.


Verschillende trainingen voor de heftruckopleiding in Tilburg

Voor het behalen van jouw heftruckcertificaat in Tilburg kun je kiezen uit drie verschillende opleidingen en deze heftruckopleidingen kunnen gecombineerd worden met andere transportmiddelen zoals de reachtruck. Tijdens elke heftruck opleiding leren we cursisten ook werken met de electropallettruck en de stapelaar.

 

Basis-heftruckopleiding voor beginnende bestuurders in Tilburg

Voor beginners heeft BLOM opleidingen in Tilburg de basiscursus. In slechts twee dagen leiden wij bestuurders op tot ware heftruckchauffeurs. Tijdens deze basiscursus wisselen we praktijk en theorie sterk met elkaar af waarbij de praktijklessen de overhand hebben. We leren heftruckbestuurders om volledige controle te bewaren over de heftruck en deze precies te besturen. Dit doen we met een uitgezet parcours, waarin ronde en hoekige bochten gemaakt dienen te worden. We werken met opdrachten waarin we gaan transporteren met veel verschillende ladingen, waaronder ook vloeistoffen. We leren de chauffeurs hoe zij hun heftruck veilig en goed kunnen onderhouden. Mankementen aan machines kunnen zo herkend worden wat de veiligheid op de werkvloer verhoogd.

 

Heftruckopleiding Tilburg voor gevorderden

Voor gevorderde bestuurders heeft BLOM opleidingen in Tilburg een verkorte training. Hier wordt ervan uit gegaan dat de cursist al wat rij ervaring heeft opgedaan. We wisselen ook hier de theorie en de praktijk met elkaar af. Ook gaan we iets sneller door de stof heen. Aansluitend aan de cursus is er een heftruckexamen en bij het voldoende afronden van dit examen, halen cursisten hun heftruckcertificaat in Tilburg. Het BLOM heftruckcertificaat dat je in Tilburg haalt is een erkend diploma in heel Europa.

 

Herhalingscursus voor de verlenging van het heftruckcertificaat in Tilburg

Wanneer je al eens eerder een heftruckcertificaat heeft behaald (in Tilburg of ergens anders) maar het gaat binnenkort verlopen ben je eigenlijk al een expert op het gebied van heftruckbesturing. Heftruckcertificaten zijn vijf jaar geldig, daarna dien je een herhalingscursus te doen. De herhalingscursus van de heftruckopleiding in Tilburg is ontworpen om je bestaande kennis op te frissen. We maken je allert op nieuwe gevaarlijke situaties. Ook tijdens deze cursus kun je verschillende heftrucks besturen. Misschien rijd je al jaren op dezelfde heftruck en heeft het bedrijf een anders soort heftruck genomen. Ook dan kan een herhalingscursus voor jou prettig zijn. Beschikt je over een BLOM-heftruckcertificaat? Dan ben je een breed onderlegde heftruckchauffeur, je kunt verschillende heftrucks besturen en je hebt oog voor veilig en efficiënt werken.

 

Theorie thuis, praktijk van de heftruckopleiding halen in Tilburg.

Het is ook mogelijk om de heftruck theorie thuis te bestuderen doormiddel van een e-learning boek. Tijdens de cursus wordt de theorie dan alleen getoetst en niet behandeld. Dat is handig als je wat extra tijd nodig hebt om de theorie tot je te nemen of als je juist wat tijd wilt besparen als je de theorie nog fris in jouw geheugen hebt.

Naar top