Open filter

BLOM opleidingen de heftruckopleidingen specialist in Tilburg

Wilt u graag een gedegen heftruckopleiding halen in de omgeving Tilburg? Dan kunt u terecht bij BLOM opleidingen in Tilburg. BLOM opleidingen heeft al ruim 25 jaar ervaring met het verzorgen van trainingen met de heftruck, reachtruck en hijsen en beschikt over 14 eigen locaties door heel Nederland. U kunt bij ons zeer snel startdata inplannen mede door de efficiënte planning van onze eigen instructeurs.

Het bewijs van grondige instructies met een heftruckcertificaat van BLOM in Tilburg

Het behalen van een heftruckcertificaat in Tilburg is geen kleinigheid. Er bestaan nog al wat onduidelijkheden over de besturing van een heftruck. Wanneer mag iemand een heftruck besturen en wanneer niet? Volgens de arbo-wet en verzekeraars mag een heftruck alleen bestuurd worden wanneer er grondige instructies zijn gegeven. Het is niet duidelijk wie die grondige instructies moet geven en wanneer de instructies grondig gegeven zijn. Met grondige instructies geven heeft BLOM opleidingen Tilburg, jarenlange ervaring. Wij beschikken over vaste instructeurs die zelf ook regelmatig beoordeeld worden op hun eigen kennen en kunnen. Doordat deze instructeurs altijd in hun eigen opleidingslocaties werken weten ze het onderste uit de kan te halen voor uw heftruckopleiding zo ook in Tilburg. Daar is Mathieu werkzaam en is een expert als het gaat om het veilig leren werken met de interne transport middelenwerken. Het belangrijkste voor BLOM opleidingen in Tilburg is dat de cursisten met voldoende kennis en ervaring de praktijk in kunnen om hun werk veilig en efficiënt uit te voeren. Mathieu vindt spontane omgang met de cursisten erg belangrijk.


Verschillende trainingen voor de heftruckopleiding in Tilburg

Voor het behalen van uw heftruckcertificaat in Tilburg kunt u kiezen uit drie verschillende opleidingen en deze heftruckopleidingen kunnen gecombineerd worden met andere transportmiddelen zoals de reachtruck. Tijdens elke heftruck opleiding leren we cursisten ook werken met de electropallettruck en de stapelaar.

 

Basis-heftruckopleiding voor beginnende bestuurders in Tilburg

Voor beginners heeft BLOM opleidingen in Tilburg de basiscursus. In slechts twee dagen leiden wij bestuurders op tot ware heftruckchauffeurs. Tijdens deze basiscursus wisselen we praktijk en theorie sterk met elkaar af waarbij de praktijklessen de overhand zullen hebben. We leren heftruckbestuurders om volledige controle te bewaren over de heftruck en deze precies te besturen. Dit doen we met een uitgezet parcours, waarin ronde en hoekige bochten gemaakt dienen te worden, met opdrachten waarin we gaan transporteren met veel verschillende ladingen, waaronder ook vloeistoffen en leren we hoe chauffeurs hun heftruck veilig en goed kunnen onderhouden. Mankementen aan machines kunnen zo herkend worden wat de veiligheid op de werkvloer verhoogd.

 

Heftruckopleiding Tilburg voor gevorderden

Voor gevorderde bestuurders heeft BLOM opleidingen in Tilburg een verkorte training. Hier wordt ervan uit gegaan dat de cursist al wat rij ervaring heeft opgedaan. We wisselen ook hier de theorie en de praktijk met elkaar af maar zullen iets sneller door de stof gaan. Aansluitend aan de cursus is er een heftruckexamen en bij het voldoende afronden van dit examen zullen cursisten hun heftruckcertificaat in Tilburg halen. Het BLOM heftruckcertificaat dat u in Tilburg haalt is een erkend diploma in heel Europa.

 

Herhalingscursus voor de verlenging van het heftruckcertificaat in Tilburg

Wanneer u al eens eerder een heftruckcertificaat heeft behaald (in Tilburg of ergens anders) maar het gaat binnenkort verlopen bent u eigenlijk al een expert op het gebied van heftruckbesturing. Heftruckcertificaten zijn 5 jaar geldig, daarna dient u een herhalingscursus te doen. De herhalingscursus van de heftruckopleiding in Tilburg is ontworpen om uw bestaande kennis op te frissen. We maken u allert op nieuwe gevaarlijke situaties. Ook tijdens deze cursus kunt u verschillende heftrucks besturen. Misschien rijdt u al jaren op dezelfde heftruck en heeft het bedrijf een anders soort heftruck genomen. Ook dan kan een herhalingscursus voor u prettig zijn. Als u beschikt over een BLOM-heftruckcertificaat bent u die een breed onderlegde heftruckchauffeur, u kunt verschillende heftrucks besturen en heeft oog voor veilig en efficiënt werken.

 

Theorie thuis, praktijk van de heftruckopleiding halen in Tilburg.

Uw heftruckcertificaat verlengen kunt u doen op onze locatie in Tilburg.

Het is ook mogelijk om de theorie van de heftruck thuis te bestuderen doormiddel van een e-learning boek. Tijdens de cursus wordt de theorie dan alleen getoetst en niet behandeld. Dat is handig als u wat extra tijd nodig heeft om de theorie tot u te nemen of als u juist wat tijd wilt besparen als u de theorie nog fris in uw geheugen heeft.

Naar top