Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
Open filter

Een opleiding of herhalingscursus BHV in Houten
 

Beoogt u een BHV-opleiding in Houten? Dat komt goed uit, wij bieden BHV-opleidingen aan in Houten. Op onze eigen opleidingslocatie kunt u zeer snel opleidingen inplannen en volgen. Kijk voor de beschikbare data hier. Naast BHV-opleidingen in Houten bieden wij daar ook opleidingen aan voor VCA, de heftruck, reachtruck, hoogwerker, hijsen en de stapelaar.

 

De viertaken van een BHV’er in Houten

BHV staat voor bedrijfshulpverlener. Elk bedrijf is verplicht om bedrijfshulpverleners aan te wijzen en op te leiden. Elke bedrijfshulpverlener moet voldoen aan de volgende vier taken:

 

- Het verlenen van eerste hulp bij ongevallen

- Beperking en bestrijding van een beginnende brand

- Het begeleiden van een ontruiming van het gebouw

- Communicatie met andere diensten zoals brandweer, politie en ambulancediensten

 

Bij BLOM opleidingen(001) leiden wij u op tot BHV’er in Houten en beheerst u die vier taken binnen twee dagen.

 

Een BHV-opleiding in Houten, basis of herhalen?

Bij BLOM BHV-opleidingen in Houten bieden we een BHV-basiscursus en een BHV-herhalingscursus. Dus als u al over een BHV-diploma beschikt maar deze is onlangs of gaat binnenkort verlopen dan kunt u zich in Houten opgeven voor een BHV-herhalingstraining. Deze training duurt slechts één dag en wanneer u de BHV-training met een voldoende afsluit verlengen wij uw BHV-diploma in Houten met één jaar. Indien u nog geen enkele ervaring heeft of uw diploma is al langer dan twee jaar geleden verlopen dan kunt u zich opgeven voor een basiscursus BHV. In Houten duurt de BHV-basiscursus slechts twee dagen. We hebben tijdens de BHV-cursus in Houten één dag ingericht voor brandpreventie en één dag voor EHBO (eerste hulp bij ongevallen). Beide dagen worden afgesloten met een theorie- en een praktijkexamen. Wanneer u beide examens met een voldoende afsluit ontvangt u van ons het BHV-diploma met een geldigheid van één jaar. Na dat jaar kunt u zich opgeven voor de BHV-herhalingscursus in Houten.

Naar top