Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
Open filter

Een opleiding BHV in Etten Leur, daar heeft u iets aan
 

Wilt u graag uw BHV-certificaat halen en bent u woonachtig in de omgeving van Etten Leur? Dat kan. BLOM opleidingen heeft een BHV-opleidingslocatie voor u beschikbaar in Etten Leur. Met onze vaste vakkundige instructeurs kunnen wij snel een opleiding BHV voor u inplannen in Etten Leur.

 

Bedrijfshulpverleners zijn in elk bedrijf verplicht

Bedrijfshulpverleners zijn in elk bedrijf verplicht. BHV staat voor bedrijfshulpverlening, en u kunt daarvoor een cursus BHV volgen in Etten Leur. Afhankelijk van de grootte van het bedrijf dient er minimaal één of meerdere bedrijfshulpverleners aanwezig te zijn. Indien u of uw collega’s alleen werken dient iedereen in het bezit te zijn van een BHV-diploma.

 

Een herhalingscursus of een basistraining BHV in Etten Leur?

De BHV-basisopleiding kunt u in Etten Leur volgen of een BHV-herhalingstraining doen. De opleidingen verschillen in tijd en in kosten. Een herhalingscursus kunt u doen in slechts één dag, u dient dan wel al eerder een BHV-certificaat te hebben gehaald, het maakt niet uit of dat in Etten Leur was of niet. Wanneer dat langer geleden is dan twee jaar raden wij u aan zich op te geven voor een BHV-basiscursus. De BHV-basiscursus heeft een opleidingsduur van twee dagen. Tijdens beide opleidingen BHV in Etten Leur behandelen we EHBO en brandpreventie. Tijdens de EHBO leren we u onder andere te reanimeren, alarmeren, en brandwonden te verzorgen. Tijdens de brand-dag leren we u kleine beginnende branden te blussen met zowel de haspel, CO2 blusser, de schuimblusser en de poederblusser.

 

De geldigheid en verlening van het BHV-certificaat in Etten Leur

Alle BHV-certificaten die u haalt in Etten Leur hebben een geldigheid van één jaar. Na dit jaar kunt u uw BHV-certificaat verlengen met een herhalingscursus. Na het voldoende afronden van de herhalingscursus BHV in Etten Leur verlengen wij uw BHV-certificaat opnieuw met een jaar.

 

BLOM opleidingen is gespecialiseerd in het geven van opleidingen in de BHV, VCA en het intern transport. U kunt zich aanmelden voor een heftruckcursus een reachtruckcursus of een combinatie van beide. U ontvangt dan uw Heftruckcertificaat en uw reachtruckcertificaat. Er zijn ook opleidingen voor veilig hijsen en de hoogwerker.

Naar top