Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
Open filter

Opzoek naar een vakkundige BHV-cursus in Eindhoven? U heeft hem gevonden!
 

Wilt u uw BHV-certificaat halen in Eindhoven? BLOM opleidingen heeft een betrouwbare BHV-cursuslocatie in Eindhoven. Bij BLOM opleidingen beschikken we over 14 opleidingslocaties en eigen vaste instructeurs. Ook voor een BHV-cursus in Eindhoven. Daarom kunnen wij snel en veel startdate inplannen voor uw BHV-training. Kijk voor alle beschikbare data hier

 

In Eindhoven maken we van u een vakkundige bedrijfshulpverlener

Wanneer u een BHV-training voldoende afrond kan een bedrijf u inzetten als bedrijfshulpverlener. Elk bedrijf is volgens de arbo-wet verplicht om altijd een of meerdere bedrijfshulpverleners aanwezig te hebben (afhankelijk van de grootte van het bedrijf). Bedrijfshulpverlening houd in dat u  over voldoende kennis beschikt om de volgende vier taken te kunnen uitvoeren. Tijdens de BHV-cursus in Eindhoven zorgen we ervoor dat u in staat bent dit te doen.

 

- Het verlenen van eerste hulp bij ongevallen

- Beperking en bestrijding van een beginnende brand

- Het begeleiden van een ontruiming van het gebouw

- Communicatie met andere diensten zoals brandweer, politie en ambulancediensten

 

Tijdens de BHV-cursus in Eindhoven leren we u om die vier taken uit te kunnen voeren. In Eindhoven hebben we een basistraining voor mensen die nog geen enkele ervaring hebben met bedrijfshulpverlening. Deze BHV-cursus in Eindhoven duurt twee dagen. We besteden een dag aan brandpreventie en een dag aan EHBO (eerste hulp bij ongevallen).

 

Brandpreventie in Eindhoven

Tijdens de brand-dag besteden we in de praktijk aandacht aan het blussen van verschillende soorten beginnende brandjes met verschillende soorten blus apparatuur. Tijdens de BHV-cursus in Eindhoven bestrijden we een beginnende brand met een slanghaspel, CO2 blusser, schuimblusser en een poederblusser. We leren in de theorie over de drie elementen die vuur nodig heeft om te branden, hoe we moeten alarmeren en hoe we het beste kunnen samenwerken met andere bedrijfshulpverleners.

 

EHBO tijdens de BHV-crusus in Eindhoven

Tijdens de EHBO-dag besteden we aandacht aan reanimatie, verstikking, de stabiele zijligging en het gebruik van de AED met gebruik van een slachtoffer-pop. We leren ernstig bloedverlies te stoppen, eerste hulp te bieden bij flauwtes, diabetes te herkennen en hoe en wanneer hulpdiensten te alarmeren.

 

De BHV-herhalingscursus in Eindhoven

Wanneer u al eens een BHV-diploma heeft gehaald kunt u in aanmerking komen voor een BHV-herhalingscursus in Eindhoven. De HBV-herhalingscursus heeft een duur van twee dagen. In Eindhoven hebben we de BHV-cursus zo ingericht dat we het eerder geleerde opfrissen. Ook tijdens deze cursus besteden we veel aandacht aan de praktijk. We vinden het namelijk belangrijk dat u bekent bent met de beschikbare middelen en dat u niet staat te twijfelen over wat u moet doen in een noodsituatie. Regelmatige herhaling is daarom belangrijk. Als uw vorige cursus langer dan twee jaar geleden is volbracht raden wij u aan om uzelf op te geven voor een BHV-basiscursus.

 

Geldigheid van uw gehaalde BHV-diploma in Eindhoven

Het BLOM BHV-diploma, dat u kunt halen door de BHV-cursus in Eindhoven te volgen, heeft een geldigheid van één jaar. Daarna dient u een herhalingscursus te doen. Na het volbrengen van de herhalingscursus en het voldoende afsluiten van zowel de theorie- als de praktijkexamens verlengen wij uw diploma steeds met één jaar. De BHV-diploma’s zijn bij BLOM opleidingen in Eindhoven niet langer geldig omdat wij er voor pleiten dat bedrijfshulpverleners regelmatig op herhaling gaan. De meeste bedrijfshulpverleners komen gelukkig niet vaak in aanraking met ongevallen of brand, dat zorgt er wel voor dat de kennis die tijdens de BHV-opleiding is opgedaan niet altijd paraat is in het geheugen. Twijfel willen we zoveel mogelijk vermijden en het is bewezen dat bedrijfshulpverleners die regelmatig een herhalingscursus volgen zekerder zijn van hun hulpvaardigheid en daardoor actiever en accurater handelen.

 

Opzoek naar een VCA-opleiding in Eindhoven of een heftruckopleiding in Eindhoven? Of bent u opzoek naar een andere opleiding voor het intern transport zoals veilig hijsen, bobcattraining, minigraver, de reachtruck of de hoogwerker.

Naar top