Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
Open filter

Een BHV-opleiding doen in Noord Nederland, dat kan in Assen!
 

BHV-opleidingslocatie in Assen

Op onze BHV-opleidingslocatie in Assen (Noord Nerderland) bieden we twee soorten BHV-trainingen. De BHV-basistraining en de BHV-herhalingscursus. De basiscursus is geschikt voor mensen die nog geen enkele ervaring hebben met BHV. De herhalingscursus is uitsluitend geschikt voor bedrijfshulpverleners die al over een BHV certificaat beschikken maar waarvan deze is of binnenkort gaat verlopen. Pas wanneer de voorgaande opleiding niet langer dan twee jaar geleden is behaald kan er een BHV-herhalingscursus in Noord Nederland worden gedaan. Is uw diploma al ouder? Dan kunt u zich opgeven voor een BHV-basistraining.

 

BHV, wat is dat nou precies?

BHV staat voor bedrijfshulpverlening en wanneer je het certificaat voor bedrijfshulpverlening behaald ben je geschikt om in te zetten als bedrijfshulpverlener. Bij alle bedrijven moet altijd een bedrijfshulpverlener aanwezig zijn. En voor sommige bedrijven is het noodzakelijk meerder bedrijfshulpverleners te hebben. Met onze BHV-opleiding in Noord Nederland leiden wij jouw op tot bedrijfshulpverlener.

 

Welke BHV-cursus wilt u volgen in Assen?

De basiscursus BHV in Assen onderscheid twee onderdelen. te noemen; EHBO (eerste hulp bij ongevallen) en brandpreventie. Tijdens de basiscursus BHV in Assen besteden we aan beide onderdelen een hele dag. Aan het einde van de beide dagen is er een theorie- en praktijkexamen, wanneer de cursist deze examens met een voldoende behaald krijgen ze hun BHV-certificaat en kunnen ze binnen het bedrijf ingezet worden als BHV’er. BHV-certificaten van BLOM opleidingen in Assen hebben een geldigheid van één jaar. Na dat jaar kan er een herhalingscursus worden gedaan. Herhalingscursussen duren één dag. Deze BHV-cursus is in Assen heel erg gericht op de praktijk en zo ingericht om de bestaande kennis op te frissen en nieuwe elementen (apparaten, handelingen die zijn gewijzigd e.d.) aan te leren.

 

BLOM opleidingen in Assen hecht veel waarde aan de praktijk en tijdige herhaling.

Bij BLOM opleidingen in Assen (Noord Nederland) vinden we de praktijk en regelmatige herhaling belangrijk. Bedrijfshulpverleners moeten zich goed kunnen redden in praktijksituaties en niet te lang hoeven nadenken over welke handeling ze ook-al-weer moeten uitvoeren. Daarom raden wij aan bedrijfshulpverleners jaarlijks te trainen, zodat de opgedane kennis altijd fris in het geheugen zit. Gelukkig hoeven bedrijfshulpverleners niet heel vaak hulp te verlenen maar dat maakt wel dat de bedrijfshulpverlener de kennis niet altijd paraat heeft als de cursus te lang geleden is.

 

De vier basis taken die we aanreiken tijdens de BHV-cursus in Assen

Met deze cursus bedrijfshulpverlener (BHV) in Assen (Noord Nederland) krijgen alle kandidaten de basiskennis aangereikt om de 4 taken van een bedrijfshulpverlener naar behoren te kunnen uitvoeren.

Deze 4 taken zijn:

 

- Het verlenen van eerste hulp bij ongevallen

- Beperking en bestrijding van een beginnende brand

- Het begeleiden van een ontruiming van het gebouw

- Communicatie met andere diensten zoals brandweer, politie en ambulancediensten

 

Na het volgen van de BHV-cursus in Assen en bij het succesvol behalen van de BHV-cursus kunnen cursisten deze vier taken met een zeker gevoel uitvoeren.

 

BLOM opleidingen bied ook veel opleidingen aan binnen het intern transport. Zo is er een cursus om je hijsbewijs te halen, een opleiding om jouw hoogwerkercertificaat te halen en kunt u zich aanmelden voor een reachtruckopleiding en deze opelding ook combineren met een heftruckopleiding Bij de heftruck en reachtruck opleiding geven wij automatisch ook een stapelaarcursus.

Naar top