Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
Open filter

Begrijpelijke VCA-trainingen geven wij bij BLOM opleidingen in Hengelo
 

Wilt u zich voorbereiden op het VCA-diploma doormiddel van een VCA-opleiding in Hengelo? Bij BLOM VCA-opleidingen in Hengelo helpen onze vakkundige instructeurs u met plezier. Naast VCA-opleidingen biedt BLOM ook BHV-trainingen en cursussen voor intern transport zoals de heftruck, autolaadkraanreachstackerreachtruck, hoogwerker, bobcat, stapelaar en hijsen.

 

Zelfstudie of klassikaal VCA volgen in Hengelo?

BLOM opleidingen in Hengelo kan u helpen met een klassikale cursus VCA of u kunt kiezen voor de e-learning-training. De e-learning-training kunt u online volgen, thuis, achter uw eigen computer met uw eigen studietempo. Wanneer u voldoende geoefend heeft kunt u het examen VCA bij ons in Hengelo komen doen. U kunt bij ons in Hengelo ook kiezen voor een klassikale VCA-opleiding. Deze opleiding start op doordeweekse dagen om 8:30 en duurt tot 16:00. Aansluitend maakt u dan het VCA-examen waar we u automatisch voor inschrijven. De kennis zit dan nog fris in uw geheugen en dat maakt de kans van direct slagen voor de VCA-opleiding in Hengelo groot.

 

Een erkend VCA-diploma haalt u in Hengelo

Wanneer u het examen VCA wat onder toezien van de Examenkamer wordt afgenomen in Hengelo behaald ontvangt u van ons het PBNA-diploma. Dit VCA-diploma kent een geldigheid van 10 jaar. De komende 10 jaar kunt u voldoen aan de veiligheid en ook aan de verplichtstelling van vele aannemers, na deze 10 jaar kunt u bij ons uw VCA-diploma vernieuwen door opnieuw een VCA-examen af te leggen in Hengelo.

Naar top