Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

VCA-cursus in Limburg, natuurlijk bij BLOM opleidingen!

Bent u het internet aan het afspeuren naar een goede VCA-cursus in Limburg? Zoek dan niet verder. BLOM opleidingen heeft 14 opleidingslocaties door heel Nederland. Dus u kunt uw VCA-cursus in Limburg volgen. Ook kunt u bij ons in Limburg terecht voor uw heftruckcursus, BHV-opleiding, reachtruckcertificaat, hijsbewijs of uw hoogwerkercertificaat.

 

 

 

Wat is VCA?

VCA staat voor VGM Checklist Aannemers (VGM= Veiligheid, Gezondheid, Milieu). En is sinds 1994 een vast begrip geworden in de industrie. Veel bedrijven die risicovolle werkzaamheden verrichten op risicovolle locaties zullen eisen dat al hun werknemers of opdrachtnemers werken volgens de VCA-norm en in het bezit zijn van een VCA-diploma. Om hieraan te kunnen voldoen kunt u een VCA-cursus volgen bij BLOM opleidingen in Limburg.

 

WAAROM KIEST U VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de chauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als chauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 15.000 deelnemers per jaar
  • Opleidingen van hoge kwaliteit
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

Twee typen opleidingen VCA in Limburg

Er zijn twee typen VCA-opleidingen te onderscheiden in Limburg. Er is een VCA-cursus waarbij u zelf studeert met een online e-learning programma of u kunt een klassikale VCA-cursus volgen op onze locatie in Limburg.

 

 

 

 

 

Zelfstudie met het examen VCA in Limburg

Het e-learning programma kunt u online achter uw eigen computer volgen. Ideaal wanneer u zich voor de VCA-training wilt voorbereiden in het weekend of de avonduren. De lessen worden met u doorgenomen doormiddel van een voice-over. Wanneer u een hoofdstuk al kent slaat u het over, wanneer u een hoofdstuk wilt herhalen kan dat ook. Elk hoofdstuk wordt afgesloten met een oefentoets zodat u kunt testen of goed voorbereid bent voor het VCA-examen in Limburg. Dit e-learning programma houd uw voortgang bij. U hoeft zich dus geen zorgen te maken wanneer bijvoorbeeld de internetverbinding weg valt. Wanneer u voldoende gestudeerd hebt kunt u zich opgeven voor het VCA-examen in Limburg

 

De klassikale VCA-cursus in Limburg

Tijdens klassikale VCA-cursus in Limburg handelen we in een kleine groep de lesstof met één van onze instructeurs. Er is voldoende ruimte voor vragen. Tijdens de opleidingen behandelen we alle onderwerpen die u op het examen tegenkomt. Zo bent u dus goed voorbereid. De opleidingsdag begint op doordeweekse dagen om 8:30 ’s ochtends en eindigt om 15.45. Om 16.00 zal het VCA-examen in Limburg plaatsvinden. Voor dit VCA-examen geven wij u automatisch op.

 

VCA-examen in Limburg

Het VCA-examen dat wordt afgenomen in Limburg zal bijgewoond worden door iemand van de Examenkamer. Door uw klassikale VCA-opleiding of door uw voorbereiding tijdens de VCA-zelfstudie zult u goed voorbereid zijn op het VCA-examen. Wanneer u het examen VCA met een voldoende afrond zult u van ons het PBNA-certificaat in Limburg ontvangen. Dit PBNA-certificaat is erkend en heeft een geldigheid van maar liefst 10 jaar.

 

Wat kunnen cursisten na de VCA-opleiding in Limburg?

Na afloop van de opleiding VCA weet de cursist hoe hij/zij veilig werkzaamheden kan uitvoeren en risico’s tot een minimum kan beperken. Deze VCA-opleiding is bestemd voor medewerkers die werkzaam zijn bij een aannemer, contractor of opdrachtgever die het VCA-certificaat verplicht stelt en werkzaam is in de industrie en bouwnijverheid en de VCA-cursus graag in de omgeving van Limburg willen volgen.

Naar top