Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
VCA Incompany (Basis - VOL)

Is veilig werken voor jou of jouw werkgever belangrijk? Of beschik je over een (bijna verlopen) diploma Basisveiligheid VCA? Dan is deze incompnay VCA (basis - VOL) opleiding voor jou en jouw collega's geschikt.

Met het B-VCA diploma laat je zien dat je de basiskennis bezit van VGM (Veiligheid, Gezondheid en Milieu) zoals die gesteld is door VCA. Je geeft daarmee dus aan dat je veilig kunt werken en daarbij rekening houdt met het milieu en de gezondheid van uzelf en anderen.  

Een VCA-diploma is tien jaar geldig. Daarna moet het examen opnieuw worden afgelegd. Alle VCA-diploma’s die na 1 januari 2004 zijn uitgegeven staan vermeld in het Centraal Diploma Register VCA. Daarin kun je dus opzoeken of je diploma nog geldig is of dat je bent geslaagd. 

Wil je extra tijd om jezelf voor te bereiden, bestel dan het lesboek Basis VCA via inschrijving@blomopleidingen.nl 

*Code95 nascholing 7 uur, is alleen mogelijk op aanvraag


(0,0)

Op basis van 0 individuele beoordelingen.

Voor wie

Met deze 1-daagse training kun je het diploma Basisveiligheid VCA behalen of met 10 jaar verlengen. Het is niet nodig om je voor te bereiden of het lesboek Basisveiligheid VCA vooraf te bestellen. Als naslagwerk kan dit natuurlijk wel.

Duur

Doordeweeks van 08.30 – 16.00 uur + examen vanaf 16.30 tot 17.30 uur.

Diploma

Je bent automatisch ingeschreven voor het examen dat aansluitend op de opleiding wordt afgenomen. Geslaagden ontvangen het erkende VCA-diploma (onder toezicht van de Examenkamer). Het diploma is weer 10 jaar geldig.

Naar top