Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
Open filter

Hoogwerker cursus Heerenveen

Op zoek naar een hoogwerkeropleiding of hoogwerkercertificaat voor jouw medewerkers in Heerenveen of de nabijgelegen regio? Bij BLOM Opleidingen bieden wij de ideale hoogwerkeropleiding die perfect aansluit op jouw specifieke behoeften. Schrijf je in voor de hoogwerker cursus Heerenveen! Onze ervaren trainers staan klaar om jouw medewerkers snel en professioneel op te leiden, en dit alles in het bruisende Heerenveen!

Waarom een hoogwerkercertificaat halen?

Conform de voorschriften van de Nederlandse Arbeidsinspectie en verzekeringsrichtlijnen is het van groot belang dat hoogwerkerbestuurders gedegen instructies krijgen voor het veilig en verantwoord besturen van een hoogwerker. Deze voorschriften zijn soms enigszins vaag, wat tijdens inspecties tot discussies kan leiden. Niemand wil echter in een impasse belanden met de Nederlandse Arbeidsinspectie. Boetes en zelfs het tijdelijk stilleggen van jouw bedrijfsactiviteiten behoren tot de mogelijkheden als jouw bestuurders niet adequaat zijn opgeleid. Om dit te voorkomen, raden wij ten zeerste aan om jouw hoogwerkerbestuurders een hoogwerker certificaat te laten behalen bij BLOM Opleidingen in Heerenveen.

Waarom kiezen voor BLOM Opleidingen?

Met maar liefst 15 eigen trainingslocaties verspreid over heel Nederland is BLOM Opleidingen de absolute expert op het gebied van hoogwerkeropleidingen. Ons opleidingscentrum in Heerenveen biedt een uitgebreid scala aan hoogwerkeropleidingen, zodat jij of jouw medewerkers vol vertrouwen het hoogwerkercertificaat kunnen behalen of vernieuwen.

Onze verscheidenheid aan hoogwerkeropleidingen

Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, wij hebben de juiste hoogwerkeropleiding voor jou. Onze basis hoogwerkeropleiding, die slechts 1 dag duurt, is perfect voor beginners. Hierin leggen we met 5 uur effectieve bedieningstijd en diverse praktijkopdrachten een stevige basis voor veilig en efficiënt werken. Voor degenen met ervaring bieden wij een geavanceerdere cursus aan die aansluit op het kennisniveau. Meld je aan voor de hoogwerker cursus Heerenveen die past bij jou niveau!

Is jouw hoogwerkercertificaat binnenkort aan vernieuwing toe? Geen stress, onze herhalingscursus hoogwerker neemt slechts een dagdeel in beslag, met 2,5 uur effectieve bedieningstijd. Na het succesvol afronden van het examen wordt het hoogwerkercertificaat met vijf jaar verlengd.

Ook voor het internationaal erkende IPAF-certificaat kun je in Heerenveen een opleiding volgen. Je krijgt dan een gedegen instructie voor cat 3A en 3B volgens de IPAF-methodiek. Bekijk hier de IPAF opleiding 3A en 3B.

Onze ervaren instructeur voor de hoogwerker cursus Heervenveen

Yn ús fêstiging yn Heerenveen stiet Freerk, ús erfaren ystrukteur, foar dy klear. Mei in jierrenlange achtergrûn yn it oplûken fan heechwurkerbestjoerders, leit Freerk de namme op feilichheid en effisjinsje. Hy begrypt de krityske rol fan feilich wurkjen en simulearret realistyske situaasjes tiidens de kursus. Sa krije kursisten in praktykgerjochte oplieding yn feilich en effisjint wurkjen mei heechwurkers.

Hoogwerker cursus in Heerenveen bij BLOM opleidingen

Kies foar BLOM Opleidingen yn Heerenveen en jaan dyn meiwurkers it fertrouwen en de ekspertize om mei heechwurkers oan de slach te gean. Nim hjoed noch kontakt mei ús op en ûntdek hoe't wy de heechwurkercertifisearring foar dy ferzorge kinne!

Naar top