Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
Open filter

Hoogwerker cursus Emmen

Ben je op zoek naar een hoogwerkeropleiding of hoogwerkercertificaat voor jouw medewerkers in Emmen of de omliggende regio? Bij BLOM Opleidingen bieden wij dé perfecte hoogwerkeropleiding die nauw aansluit op jouw specifieke behoeften. Schrijf je nu in voor de hoogwerker cursus Emmen. Onze ervaren trainers staan paraat om jouw medewerkers snel en professioneel op te leiden, en dit alles in het sfeervolle Emmen!

Waarom kiezen voor een hoogwerkercertificaat?

Volgens de richtlijnen van de Nederlandse Arbeidsinspectie en verzekeringsmaatregelen is het van cruciaal belang dat hoogwerkerbestuurders gedegen instructies ontvangen voor het veilig en verantwoord besturen van een hoogwerker. Deze richtlijnen kunnen soms enigszins vaag zijn, wat tijdens inspecties tot discussies kan leiden. Uiteraard wil niemand in een impasse terechtkomen met de Nederlandse Arbeidsinspectie. Boetes en zelfs het tijdelijk stilleggen van jouw bedrijfsactiviteiten behoren tot de mogelijkheden als jouw bestuurders niet adequaat zijn opgeleid. Om dit te voorkomen, raden wij ten zeerste aan om jouw hoogwerkerbestuurders een hoogwerkercertificaat te laten behalen bij BLOM Opleidingen in Emmen.

Maak de keuze voor BLOM opleidingen

Met maar liefst 15 eigen trainingslocaties verspreid over heel Nederland is BLOM Opleidingen de absolute expert op het gebied van hoogwerkeropleidingen. Ons opleidingscentrum in Emmen biedt een uitgebreid scala aan hoogwerkeropleidingen, zodat jij of jouw medewerkers vol vertrouwen het hoogwerkercertificaat kunnen behalen of vernieuwen.

Onze verscheidenheid aan hoogwerkeropleidingen

Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, wij hebben de juiste hoogwerkeropleiding voor jou. Onze basis hoogwerkeropleiding, die slechts 1 dag duurt, is perfect voor beginners. Hierin leggen we met 5 uur effectieve bedieningstijd en diverse praktijkopdrachten een stevige basis voor veilig en efficiënt werken. Voor degenen met ervaring bieden wij een geavanceerdere cursus aan die aansluit op het kennisniveau. Schrijf je in voor de cursus hoogwerker Emmen die past bij jou niveau!

Is jouw hoogwerkercertificaat binnenkort aan vernieuwing toe? Geen stress, onze herhalingscursus hoogwerker neemt slechts een dagdeel in beslag, met 2,5 uur effectieve bedieningstijd. Na het succesvol afronden van het examen wordt het hoogwerkercertificaat met vijf jaar verlengd.

Heb jij medewerkers die internationaal geschoold dienen te worden voor het veilig werken met de hoogwerker? Denk dan eens aan een IPAF-training hoogwerker cat. 3A en 3B.

Wie is jouw instructeur voor de hoogwerker cursus Emmen?

In onze vestiging in Emmen staat Sipke voor je klaar. Met een jarenlange achtergrond in het opleiden van hoogwerkerbestuurders, legt Sipke de nadruk op veiligheid en efficiënt werken. Hij begrijpt de belangrijke rol van veilig werken en simuleert met praktische opdrachten realistische situaties tijdens de cursus. Op deze manier krijgen cursisten een praktijkgerichte opleiding in veilig en efficiënt werken met hoogwerkers.

Hoogwerker cursus Emmen bij BLOM opleidingen

Kies voor BLOM Opleidingen in Emmen en geef jouw medewerkers het vertrouwen en de expertise om met hoogwerkers aan de slag te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij de hoogwerkercertificering voor jou kunnen verzorgen!

Naar top