Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Heftruckcertificaat in Oldenzaal

Wil jij jouw heftruckcertificaat halen in Oldenzaal? Dat kan. Op slechts 15 km afstand van Oldenzaal heeft BLOM opleidingen een opleidingslocatie in Hengelo voor het volgen van een heftruckopleiding. De heftruckopleidingen worden op 21 eigen locaties door heel Nederland gegeven. Zo is er altijd een locatie bij jou in de buurt om jouw heftruckcertificaat te halen. 

Heftruckcertificaat behalen in Oldenzaal

Waarom een heftruckcertificaat halen dichtbij Oldenzaal? Als je werkt of woont in Oldenzaal en je hebt een heftruckcertificaat nodig, dan is de locatie in Hengelo voor jou ideaal. Met een heftruckcertificaat op zak maak je een betere kans op de arbeidsmarkt en werk je veiliger in de logistieke sector. Tijdens de opleiding wisselen we theorie en praktijk met elkaar af, je zit dus nooit lang stil. De boventoon van de heftruckopleiding ligt in de praktijk. Wij vinden het belangrijk dat je na de heftruckopleiding in Hengelo, dichtbij Oldenzaal, direct zelfstandig aan de slag kunt.

Vergroten van de veiligheid met een heftruckcertificaat in Oldenzaal

Tijdens de heftruckopleidingen bij BLOM richten we ons op veiligheid. De veiligheid van jou én de veiligheid van jouw collega’s. Een heftruck is een loodzware machine, hier wil je geen ongelukken mee veroorzaken. Ook leer je tijdens de heftruckopleiding om de heftruck efficiënt te bedienen. Dit scheelt veel tijd straks op de werkvloer. Je leert bijvoorbeeld hoe je het beste kunt insturen, zodat wanneer je eenmaal door de lading staat niet of nauwelijks hoeft te shiften. Handig toch? Het praktijkgedeelte van de opleiding is hierin heel belangrijk! Zo leer jij het snelst. En met personeel dat in bezit is van een geldig heftruckcertificaat vergroot je de veiligheid én ontstaat er een veiligere werkomgeving.

Basisopleiding heftruckcertificaat in Oldenzaal

Woon of werk je in Oldenzaal en wil je graag de basisopleiding voor beginnende heftruckbestuurders volgen? Dat kan bij onze opleidingslocatie in Hengelo. Hier bieden wij een basis-heftruckopleiding. In deze opleiding leert BLOM opleidingen de heftruck te besturen vanaf de allereerste stap. Wij vinden veilig werken enorm belangrijk. Daarom richten we ons op de praktijk. Wanneer heftruckbestuurders niet goed leren kijken of de heftruck niet volledig onder controle hebben, liggen ongelukken op de loer. We wijzen cursisten op gevaarlijke situaties en leren ze daarmee om te gaan. Daarnaast besteden we aandacht aan efficiënt werken. Wanneer de heftruck goed onder controle is hoeven chauffeurs niet constant de heftruck opnieuw voor een laadplaats te plaatsen om er goed recht voor te staan. Als dit in een keer goed gaat scheelt alleen dat al enorm veel tijd. De heftruckopleiding voor beginners richt zich dus ook op efficiënt leren rijden

Heftruckcertificaat Oldenzaal: alles op een rij

Een heftruckcertificaat halen dichtbij Oldenzaal kan in slechts twee dagen. Heb je ervaring? Dan kan het zelfs nog sneller. Het heftruckcertificaat van BLOM heeft een geldigheid van vijf jaar. Is jouw heftruckcertificaat verlopen? Dan moet je deze verlengen. Wij bieden hier een herhalingscursus van een halve dag voor aan. Een heftruckcertificaat is belangrijk en BLOM opleidingen beschikt hiervoor over 21 locaties. Onze locatie in Hengelo bevindt zich dichtbij Oldenzaal. Het behalen van het heftruckcertificaat is dichtbij, twijfel daarom niet langer en haal jouw heftruckcertificaat bij BLOM opleidingen dichtbij Oldenzaal.

 

Naar top