Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
Open filter

Een goede heftruckopleiding doet u bij BLOM opleidingen in Zwolle

Is er een goede heftruckopleiding in Zwolle/ Overijssel? Zeker! BLOM opleidingen is al 25 jaar gespecialiseerd in het geven van heftruckopleidingen in Zwolle en heeft nog 20 andere opleidingslocaties. Er zijn twee verschillende heftruckopleidingslocaties in Overijssel. Je kunt jouw heftruckcertificaat behalen in Zwolle of in Hengelo.

.

Heftruckopleiding in Zwolle

Tijdens de heftruckopleiding in het Overijssel wordt de praktijk en de heftruck theorie met elkaar afgewisseld. Je bent dus nooit lang aan het studeren of eindeloos aan het oefenen. De heftruckopleiding in Zwolle is zo ontworpen dat je verschillende heftrucks gaat besturen en verschillende ladingen leert te verplaatsen. BLOM opleidingen in Zwolle heeft een parcours voor het nemen van kleine bochten en het draaien om krappe hoeken. Je leert volledige controle te bewaren over jouw heftruck en efficiënt maar bovenal veilig te werken.


Heftruckcertificaat Zwolle, een passende opleiding

Er zijn verschillende heftruckopleidingen beschikbaar in Overijssel. Bij elke heftruckopleiding leren we je in Zwolle ook veilig te werken met de electropallettruck en krijg je een stapelaartraining. Je kunt je opgeven als beginner, gevorderde of expert. Voor Beginners is er in Zwolle een basisopleiding tot heftruckchauffeur, voor gevorderden, dus cursisten die al eens een heftruck bestuurd hebben is daarvan een verkorte versie ontwikkeld. Voor experts is er een herhalingscursus, deze heftruckopleiding in Zwolle is speciaal voor heftruckchauffeurs waarvan de geldigheid van het heftruckcertificaat is of gaat verlopen. Aansluitend aan elke heftruckopleiding in Zwolle is er een examen. Wanneer je dat examen voldoende afsluit krijgt je jouw BLOM- heftruckcertificaat in Zwolle. Dit heftruckcertificaat wordt erkend in heel Nederland.

BLOM opleidingen in Zwolle

Bij de heftruckopleidingslocatie in Zwolle zijn er vaste instructeurs die daar de heftruckopleidingen geven. Zij doen dit al vele jaren met veel plezier. Met ruim 1700 cursisten die hun heftruckcertificaat behaalden in Zwolle ben je niet de eerste maar zeker ook niet de laatste cursist die met een erkend diploma naar huis gaat

Naar top