Open filter

Een goede heftruckopleiding doet u bij BLOM opleidingen in Zwolle

Is er een goede heftruckopleiding in Overijssel? Zeker! BLOM opleidingen is al 25 jaar gespecialiseerd in het geven van heftruckopleidingen in Zwolle en heeft nog 18 andere opleidingslocaties. Er zijn twee verschillende heftruckopleidingslocaties in Overijssel. U kunt uw heftruckcertificaat behalen in Zwolle of in Hengelo.

 

BLOM opleidingen in Zwolle

Bij de heftruckopleidingslocatie in Zwolle (Overijssel) is er onze vaste instructeur die daar de heftruckopleidingen geeft. Hij/Zij doet dit al vele jaren met veel plezier. Met ruim 1000 cursisten die hun heftruckcertificaat behaalden in Zwolle bent u niet de eerste maar zeker ook niet de laatste cursist die met een Europees erkent diploma naar huis gaat.

 

Heftruckopleiding in Overijssel

Tijdens de heftruckopleiding in Overijssel wordt de praktijk en de heftruck theorie met elkaar afgewisseld. U bent dus nooit lang aan het studeren of eindeloos aan het oefenen. De heftruckopleiding in Zwolle is zo ontworpen dat u verschillende heftrucks gaat besturen en verschillende ladingen leert te verplaatsen. BLOM opleidingen in Zwolle heeft een parcours voor het nemen van kleine bochten en het draaien om krappe hoeken. U leert volledige controle te bewaren over uw heftruck en efficiënt maar bovenal veilig te werken.


Een passende opleiding voor het behalen van een heftruckcertificaat in Zwolle

Er zijn verschillende heftruckopleidingen beschikbaar in Overijssel. Bij elke heftruckopleiding leren we u in Zwolle ook veilig te werken met de electropallettruck en krijgt u een stapelaartraining. U kunt zich opgeven als beginner, gevorderde of expert. Voor Beginners is er in Zwolle een basisopleiding tot heftruckchauffeur, voor gevorderden, dus cursisten die al eens een heftruck bestuurd hebben is daarvan een verkorte versie ontwikkeld. Voor experts is er een herhalingscursus, deze heftruckopleiding in Zwolle (Overijssel) is speciaal voor heftruckchauffeurs waarvan de geldigheid van het heftruckcertificaat is of gaat verlopen. Aansluitend aan elke heftruckopleiding in Zwolle is er een examen. Wanneer u dat examen voldoende afsluit krijgt u uw BLOM- heftruckcertificaat in Zwolle. Dit heftruckcertificaat wordt erkend in heel Europa.

Naar top