Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
Open filter

BLOM opleidingen biedt ook heftruckopleidingen aan in Schiedam

Wordt er in jouw organisatie veel gebruik gemaakt van heftrucks? Dan is een heftruckopleiding van BLOM opleidingen in Schiedam zeker het overwegen waard. De arbo-wet en verzekeraars stellen de eis dat je jouw heftruckchauffeurs grondig laat instrueren. Doe je dat zomaar ergens of laat je dat andere werknemers doen op de werkvloer? Da ben je er niet zeker van dat de instructies zorgvuldig en volledig zijn gegeven. Daarnaast heb je voor verzekeraars en de arbo-inspectie geen enkel bewijs. Laat daarom jouw medewerkers een heftruckopleiding doen in Schiedam.

Een heftruckopleiding met heftruckcertificaat in Schiedam is geen kleinigheid

Je medewerkers ontvangen, na de BLOM heftruckopleiding in Schiedam en het behalen van een voldoende van het BLOM heftruckexamen, een heftruckcertificaat. Je kunt dan aantonen aan de arbo-inspectie en verzekeraars dat je er alles aan doet om je medewerkers op te leiden. Maar dat is niet het enige! Halen heftruckchauffeurs hun heftruckopleiding in Schiedam? Dan beschikken ze over een Europees erkent heftruckcertificaat en een opleiding waarmee ze in de praktijk veiliger en efficiënter kunnen werken. BLOM opleidingen in Schiedam besteedt tijdens de heftruckopleiding veel aandacht aan de praktijk en veiligheid. Goed kijken is net als het gewone autorijbewijs erg belangrijk en dat is één van de punten waar BLOM heftruckopleiding in Schiedam zwaar op beoordeeld tijdens het examen.


Breed, volledig en veilig opgeleide heftruckchauffeurs vanuit de heftruckopleiding in Zuid-Holland

Tijdens de heftruckopleiding in Schiedam leren heftruckbestuurders rijden op verschillende modellen heftrucks. Een vierwieler, een driewieler, en nog meer verschillende maten allemaal met een andere draaias. Er wordt geoefend met verschillende soorten pallets met verschillende ladingen, zo ook met vloeistof of het inpakken van een zeecontainer via een helling. Jouw medewerkers krijgen pas een certificaat wanneer ze de heftrucks volledig onder controle hebben en de theorie beheersen. Een heftruckopleiding in Schiedam is dus niet zomaar een simpele heftruckopleiding, bij BLOM opleidingen in Schiedam verbeteren en verheffen we jouw chauffeurs!

 

BLOM opleidingen Schiedam is niet de enige locatie

BLOM opleidingen heeft vestigingen door heel Nederland. Totaal zijn er 14 opleidingslocaties waar de heftruckopleiding in Schiedam er één van is. Wil je jouw medewerkers een heftruckopleiding laten volgen en zit jouw vestiging in Zuid-Holland, controleer dan even of onze locatie in Etten-Leur, Tilburg of Houten niet dichterbij is.

Naar top