Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
Open filter

Opleidingen voor de heftruckchauffeur in de Achterhoek en IJsselstreek plan je in bij BLOM opleidingen Doetinchem

Wil je graag in de Achterhoek of IJsselstreek een heftruck opleiding volgen en daarmee het heftruckcertificaat verdienen? Dit kan op de opleidingslocatie in Doetinchem aan de Havenstraat (naast Profile Tyrecenter) op industrieterrein Verheulsweide vlakbij De Graafschap.

Heftruckcertificaat behalen in Doetinchem

Wist je dat je met een heftruckcertificaat meer kans op de aantrekkende arbeidsmarkt in de Achterhoek maakt? Daarnaast werk je veiliger en efficiënter in de logistieke sector. In Doetinchem zit een opleidingslocatie waar het mogelijk is om een heftruckcertificaat te behalen.

Meer veiligheid met een heftruckcertificaat

In de logistieke sector bestaat een verhoogd risico voor valpartijen en aanrijdingen. Met een gedegen instructie en gecertificeerd personeel vergroot je de veiligheid en ontstaat er een veiligere en gezondere werkomgeving. Chauffeurs met een geldig heftruckcertificaat hebben geleerd om efficiënt en veilig te werken met de heftruck en zijn bewust van de gevaren in het magazijn.

Aanbod van opleidingen in Doetinchem

Zoals aangegeven is er de mogelijkheid om het heftruckcertificaat in Doetinchem te behalen. Het is mogelijk om jouw certificaat te behalen en/of te verlengen. Als beginner in Doetinchem volg je de basisopleiding heftruck. Deze opleiding is voor cursisten die nog niet in het bezit zijn van een heftruckcertificaat. Deze cursisten leren bij BLOM via een didactische aanpak "Learning bij doing" hoe ze een heftruck moeten besturen.

In Doetinchem kun je ook de gevorderde en expert variant van de opleiding te volgen. Heb jij of heeft jouw medewerker al ervaring opgedaan als heftruckchauffeur? Maar zijn jullie nog niet in het bezit van een heftruckcertificaat? Dan is de gevorderde opleiding prima geschikt om het heftruckcertificaat te halen.

Heb jij of heeft jouw medewerker een heftruckcertificaat gehaald en is de geldigheid verlopen? Dan is de expert opleiding de beste keuze! Met deze opleiding kun je het heftruckcertificaat verlengen. Bij BLOM opleidingen is dit eenvoudig geregeld. Een herhalingscursus is door heel Nederland in te plannen en daarom ook op de locatie in Doetinchem.

Heftruckcertificaat Doetinchem: alles op een rij

Het is al mogelijk om als beginner het heftruckcertificaat in Doetinchem in slechts twee dagen te halen. Met ervaring kan het zelfs in één dag. De heftruckcertificaten van BLOM hebben een geldigheid van vijf jaar en wanneer deze zijn verlopen, kun je deze verlengen. Hiervoor bieden wij een herhalingscursus van een halve dag aan. Een certificaat behalen is geen kleinigheid en BLOM opleidingen beschikt hiervoor over 19 locaties. Het behalen van het heftruckcertificaat is dichtbij, twijfel daarom niet langer en haal jouw heftruckcertificaat met meerwaarde bij BLOM opleidingen!

Naar top