Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
Open filter

Heftruck opleidingen in Deventer voor de Stedendriehoek door BLOM opleidingen

Wil je graag binnen de Stedendriehoek (Deventer, Apeldoorn en Zutphen) een heftruck opleiding volgen, dan kan dit op de opleidingslocatie in Deventer aan de Solingenstraat (tegenover het distributiecentrum van COOP). 

Heftruckcertificaat halen in Deventer

Wil je graag aan de slag als heftruckchauffeur kun je in Deventer een basisopleiding heftruck voor de beginner volgen. In twee dagen ga je aan de hand van de BLOM-instructeur alle kneepjes van het vak leren. Door een uitgekiende didactisch opbouw van zowel de theorie als praktijk voor de heftruck ben je aan het eind van de cursus klaar om het theorie examen te doen en een succesvol praktijk examen te rijden. Zo heb je ook echt een heftruckcertificaat verdiend.

Natuurlijk kun je ook als ervaren heftruckchauffeur in Deventer het heftruckcertificaat verlengen. Graag helpt de BLOM-instructeur om jouw vaardigheiden te verbeteren en wellicht ingeslopen routines duidelijk te maken. Kijk jij nog wel eerst voordat je gaat rijden en draag je wel deveiligheidsgordel? Graag maken we je weer veiligheidsbewust en wijzen we op jouw eigen verantwoordelijkheid voor een veilige werkomgeving rondom de heftruck. Niemand wil immers onveilig werken, toch?

Naar top