Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
Open filter

Snel uw BHV-diploma halen in Venlo!
 

Bent u het internet aan het afstruinen voor een vakkundige BHV-opleiding in Venlo? Dan heeft u die nu gevonden. BLOM opleidingen bezit 14 eigen opleidingslocaties door het hele land. Zo is er ook een BHV-opleidingslocatie in Venlo.

 

Bedrijfshulpverleners zijn in elk bedrijf verplicht

BHV is een afkorting en staat voor bedrijfshulpverlening. Elk bedrijf is volgens de arbo-wet verplicht medewerkers aan te wijzen en een opleiding te laten volgen tot bedrijfshulpverlener. Voor het volgen van de opleiding BHV kunt u bij ons in Venlo terecht.

 

De basiscursus BHV in Venlo

Een BHV-basisopleiding duurt in Venlo twee dagen. De eerste dag besteden we aan EHBO en de tweede dag geheel aan brandpreventie. De BHV-opleiding van BLOM in Venlo richt zich vooral op de praktijk. We vinden het belangrijk dat u weet hoe u kunt handelen in noodsituaties of hoe u eerste hulp kunt verlenen. Bij BLOM geloven we er niet in dat u dat enkel uit een boekje kunt leren. Daarom oefenen we tijdens de BHV-opleiding in Venlo uitgebreid in de praktijk.

 

BHV-diploma en de herhalingscursus BHV in Venlo

Wanneer u de praktijkgerichte BHV-opleiding in Venlo afsluit met een voldoende ontvangt u van ons het BHV-diploma. Uw bedrijf kan u dan inzetten als bedrijfshulpverlener. Dit draagt verantwoordelijkheid met zich mee maar doordat u de BHV-opleiding bij BLOM in Venlo met succes heeft doorlopen weet u dat u voldoende kennis en kunnen heeft om die verantwoordelijkheid te dragen. Het BHV-diploma dat u van ons ontvangt heeft een geldigheid van één jaar. Na dit jaar kunt u bij BLOM BHV-opleidingen in Venlo een BHV-herhalingscursus doen. Wij verlengen uw diploma dan opnieuw met één jaar. 

Naar top