Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Bent u klaar om een BHV-opleiding te volgen en wilt u dat graag doen in Zuid-Holland? Bij BLOM opleidingen kunt u op zeer korte termijn een BHV-cursus inplannen. Wij beschikken over 14 eigen opleidingslocaties door heel Nederland. Er is ook een opleidingslocatie BHV in Zuid-Holland.

 

 

 

 

Een bedrijfshulpverlener is verplicht.

Elk bedrijf is verplicht om bedrijfshulpverleners aanwezig te hebben. Hoeveel bedrijfshulpverleners uw bedrijf moet hebben is afhankelijk van de grootte, locatie en risico’s van uw bedrijf. Één bedrijfshulpverlener op 50 medewerkers is sinds 2007 niet altijd meer voldoende. U kunt via de RIE uitzoeken hoeveel bedrijfshulpverleners in uw bedrijf aanwezig moeten zijn. Hou dan ook rekening met ziekte en vakanties.

WAAROM KIEST U VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de chauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als chauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 15.000 deelnemers per jaar
  • Opleidingen van hoge kwaliteit
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Goede prijs / kwaliteit verhouding
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

Twee verschillende opleidingen BHV in Zuid Holland

Bij BLOM BHV-opleidingen in Zuid-Holland hebben we twee verschillende opleidingen. Er is een BHV-basiscursus voor beginners en een BHV-herhalingscursus om de geldigheid van het BHV-diploma te verlengen. Beide BHV-opleidingen kunt u volgen in Zuid-Holland.

 

 

De basiscursus BHV in Zuid-Holland

De BHV-basiscursus duurt in Zuid-Holland twee dagen. Tijdens deze twee dagen leiden wij u op zodat u de vier taken die een bedrijfshulpverlener moet kunnen uitvoeren leert. Die vier taken zijn:

  • Het verlenen van eerste hulp bij ongevallen
  • Beperking en bestrijding van een beginnende brand
  • Het begeleiden van een ontruiming van het gebouw
  • Communicatie met andere diensten zoals brandweer, politie en ambulancediensten

 

Twee onderdelen in de BHV-cursus in Zuid-Holland

Binnen de BHV-training in Zuid-Holland zijn twee onderdelen te onderscheiden, EHBO (eerste hulp bij ongevallen) en brandpreventie.

Tijdens de EHBO tijdens de training BHV in Zuid-Holland leren we u eerste hulp te verlenen bij ongevallen, dit onderdeel is gericht op mensen en het welzijn van deze mensen. We leren u de vitale functies te controleren, reanimeren met en zonder AED, hoe u brandwonden behandeld en shock en diabetes te leren herkennen.

Tijdens het onderdeel brandpreventie leren we u over het ontstaan van brand en welke drie elementen een brand nodig heeft met de brand-driehoek. Daarna behandelen we welke branden u op welke manier het beste kunt blussen. Tijdens de opleiding BHV in Zuid-Holland gaan we uitgebreid de praktijk in we blussen beginnende branden met de slanghaspel, blusdeken, poeder-, C02 en schuimblusser.

Beide onderdelen worden afgesloten met een theorie- en een praktijktoets, wanneer beide onderdelen met een voldoende worden afgesloten ontvangt u van ons het BHV-diploma en kan uw bedrijf u veilig inzetten als bedrijfshulpverlener.

 

BHV-herhalingscursus in Zuid-Holland

Wanneer u al in het bezit bent van een BHV-diploma, maar deze onlangs of binnenkort gaat verlopen kunt u zich in Zuid-Holland  opgeven voor de BHV-herhalingscursus. De herhalingstraining BHV duurt in Zuid-Holland slechts één dag. De herhalingscursus in Zuid-Holland is zo ontworpen dat we de bestaande kennis opfrissen en vooral met u gaan oefenen in de praktijk.

 

Elk jaar BHV herhalen in Zuid-Holland

Het BHV-diploma dat u van ons in Zuid-Holland ontvangt heeft een geldigheid van één jaar. Na dat jaar kunt u in Zuid-Holland een herhalingscursus doen. Wanneer ook die opleiding met een voldoende is afgerond verlengen wij uw diploma opnieuw met één jaar. Bedrijfshulpverleners moeten elk jaar op herhalingstraining komen omdat het nodig is om veel te oefenen. De meeste bedrijfshulpverleners komen niet of nauwelijks in aanraking met wat ze geleerd hebben. Natuurlijk zijn we daar blij mee en willen we dat dat zo blijft, maar wat we ook willen is dat wanneer het wel nodig is de hulp van een bedrijfshulpverlener in te schakelen dat zijn of haar kennis paraat en actief in het geheugen zit en er niet getwijfeld word. Herhaling en oefening zijn daarin essentieel. Naast onze BHV-opleiding in Zuid-Holland bieden wij door heel Nederland ook andere opleidingen aan. Zo kunt u bij ons terecht voor een VCA-cursus en opleidingen voor het intern transport zoals de heftruckopleiding, reachtruckopleiding, hoogwerkercursus, een hijsopleiding en meer.

Naar top