Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Uw BHV-cursus volgt u in Den Haag

Wilt u een BHV-cursus volgen in Den Haag? Bij BLOM opleidingen hebben we 14 eigen locaties verdeeld over heel Nederland. Zo is er ook een BHV-locatie op slechts 25 kilometer vanaf Den Haag. Behalve dat we BHV-cursussen verzorgen in Den Haag kunt u bij ons ook aan de slag om uw VCA-diploma te halen of diploma’s voor het intern transport zoals het heftruckcertificaat, reachtruckcertificaat, hoogwerkercertificaat of uw hijsbewijs

 

 

BHV volgens de wet

BHV staat voor bedrijfshulpverlening en is volgens de arbo-wet verplicht. De wet zegt hierover het volgende:

 1. De werkgever laat zich ten aanzien van de naleving van zijn verplichtingen op grond van artikel 3, eerste lid, onder e van deze wet bijstaan door een of meer werknemers die door hem zijn aangewezen als bedrijfshulpverleners.
 2. Het verlenen van de bijstand houdt in elk geval in:
  1. Het verlenen van eerste hulp bij ongevallen;
  2. Het beperken en het bestrijden van brand en het beperken van de gevolgen van ongevallen;
  3. Het in noodsituaties alarmeren en evacueren van alle werknemers en andere personen in het bedrijf of de inrichting.
 3. De bedrijfshulpverleners beschikken over een zodanige opleiding en uitrusting, zijn zodanig in aantal en zodanig georganiseerd dat zij de in het tweede lid genoemde taken naar behoren kunnen vervullen.

Met een BHV-cursus in Den Haag voldoen bedrijfshulpverleners aan deze gestelde eisen. Het eerder vast gestelde aantal bedrijfshulpverleners is veranderd. U voldoet dus niet perse meer aan de wet wanneer u één bedrijfshulpverlener per 50 medewerkers heeft. In 2007 is besloten dat het maatwerk betreft. Het is afhankelijk van de aard van het bedrijf, de locatie en de restrisico’s die het bedrijf heeft hoeveel medewerkers u moet opleiden tot bedrijfshulpverlener.

WAAROM KIEST U VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de chauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als chauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

 • Ruim 15.000 deelnemers per jaar
 • Opleidingen van hoge kwaliteit
 • Flexibel in planning en uitvoering
 • Goede prijs / kwaliteit verhouding
 • Gemakkelijk betalen met iDEAL

Welke BHV-cursus wilt u volgen in Den Haag?

BLOM opleidingen in Den Haag heeft twee soorten opleidingen voor BHV. De BHV-basisopleiding en de BHV-herhalingscursus. De basisopleiding BHV in Den Haag heeft een opleidingsduur van twee dagen. We hebben de BHV dagen in Den Haag opgesplitst in een EHBO-dag en een branddag.

 

 

 

 

De EHBO-dag BHV in Den Haag

EHBO staat voor eerste hulp bij ongevallen. Tijdens de EHBO-dag BHV in Den Haag besteden we veel aandacht aan de praktijk. Dit doen we omdat het enige wat een bedrijfshulpverlener als voorzorg op ongevallen kan doen is oefenen, oefenen en nog eens oefenen. We leren de stabiele zijligging, de Heimlich, welke eerste hulp we kunnen verlenen bij brandwonden, reanimeren met en zonder AED en nog veel meer.

 

De brand-dag BHV in Den Haag

Tijdens de brand-dag BHV in Den Haag behandelen we de brandpreventie. We leggen uit hoe branden ontstaan en welke drie elementen een brand nodig heeft met behulp van de brand-driehoek. We leren cursisten welk element ze het beste weg kunnen nemen en met welke blusmiddelen ze dat kunnen doen. In de praktijk oefenen we met de verschillende blusmiddelen. We oefenen tijdens de BHV-cursus in Den Haag met de slanghaspel, blusdeken, poeder-, CO2- en schuimblusser.

 

Wij maken ook BHV-cursussen op maat in Den Haag

Wanneer er in uw bedrijf met gevaarlijke stoffen wordt gewerkt of er een vergrote kans is voor bepaalde ongevallen is het mogelijk om de BHV-cursus in Den Haag een op maat gemaakt te geven, speciaal voor uw medewerkers. Neemt u contact met ons op en vraag naar de vele mogelijkheden die we bieden binnen de BHV-cursus in Den Haag.

 

De herhalingscursus BHV in Den Haag

Wanneer u al eens een BHV-opleiding heeft volbracht kunt u zich opgeven voor de herhalingscursus BHV in Den Haag. Uw BHV-diploma mag dan niet langer dan twee jaar zijn verlopen. Indien dat wel het geval is dient u zich op te geven voor een basiscursus. Tijdens de herhalingstraining BHV in Den Haag behandelen we nieuwste ontwikkelingen op het gebied van BHV. En frissen we de eerder op gedane kennis op. Daarnaast gaan we uitgebreid oefenen in de praktijk.

 

BHV-diploma

Het BHV-diploma dat u van ons ontvangt in Den Haag heeft een geldigheid van één jaar. Ook na het volgen van de BHV-herhalingscursus verlengen wij in Den Haag uw diploma voor één jaar. Met deze opleiding komt u in aanmerking voor de nascholing Code95 Richtlijn vakbekwaamheid.

Andere opleidingen in Den Haag

Wil jij naast de BHV diploma nog meer certificaten halen? Dan ben je bij BLOM aan het juiste adres. Doe de heftruckopleiding in Den Haag of haal je reachtruckcertificaat in Den Haag. Ook is het mogelijk om een VCA cursus op de Den Haag locatie te volgen.

Naar top