Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
  • Geplaatst op: 22 mei 2015

Populairste voertuigen

Wij van Heftig.nl waren nieuwsgierig naar de populairste voertuigen onder onze doelgroep. Voor dit blogartikel hebben wij de resultaten gebruikt van de enquête van de Zwarte Cross. Benieuwd of jouw inzending er tussen staat?

 

Vrachtwagen

De vrachtwagen heeft verreweg de meeste stemmen gekregen. Dit voertuig vooral is populair om de grootte. Uren spenderen in de cabine van de vrachtwagen over de Nederlandse snelwegen is iets wat heftruckchauffeurs wel zouden willen doen.

Afbeeldingsbron: slimbeleggen.net

 

 

Motor

De runner-up is de motor. Het gaat dan vooral om de racemotoren. Met een maximumsnelheid van 280 km per uur over de weg scheuren is de droom van maar liefst een derde van de inzenders.

Afbeeldingsbron: rijschoolheezen.nl

 

 

Straaljager

Een groot deel zou ooit door de lucht willen vliegen, maar dan wel in een F16! De snelheid van het toestel geeft zo’n adrenalinekick dat veel heftruckchauffeurs het graag een keer zouden proberen.

Afbeeldingsbron: wallpaper-kid.com

 

 

Monstertruck

Daarop volgt de monstertruck. In de grote arena van Monsterjam auto’s verpletteren met het woeste geluid van de motor.

Afbeeldingsbron: www.nufoto.nl

 

 

Tank

De tank staat ook in de lijst. Natuurlijk is dit voertuig in veel oorlogsfilms te zien, maar het lijkt veel mannen mooi een keer met zo’n tank door het dorp te rijden.

Afbeeldingsbron: nl.forwallpaper.com

 

 

Jetski

Op vakantie eiland Ibiza is het een van de populairste activiteiten, jetskiën. Over de woeste golven, de wind in je haren en de snelheid onder je kont. Wie wil dat nou niet?

Afbeeldingsbron: imgarcade.com

 

De overige inzendingen zijn de tractor, helikopter, jeep, rallyauto, brandweerwagen, en de bus. Onder de ouderen onder ons is de scootmobiel de grote favoriet. Kortom: alles met een motor en een stuur.

 

 

Bron: Enquete Heftig.nl

Plaats bericht


Naar top