Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Het heftruckcertificaat verlengen bij BLOM opleidingen is zo geregeld. Een herhalingscursus voor het verlengen van uw heftruckcertificaat is door heel Nederland in te plannen en is zeer makkelijk. Het behalen van een hercertificering heftruck duurt bij BLOM opleidingen slechts een halve dag. Je bent dan de komende vijf jaar weer voorzien van een geldig heftruckcertificaat. En je hebt na het behalen van de verlenging weer een frisse blik op de gevaren die een heftruck binnen de organisatie met zich meebrengen. De heftruck opleiding bevat speciale oefeningen om het eerder geleerde op te frissen. 

Waarom verleng je een heftruckcertificaat?

Een heftruckcertificaat is doorgaans vijf jaar geldig. De vijf jaar is geen wettelijke herhalingstermijn, maar een aangenomen norm door het bedrijfsleven en opleiders. Na vijf jaar kan de bestuurder een korte herhalingscursus volgen om het heftruckcertificaat te verlengen. Maar de praktijk leert dat een deel van de opgedane kennis al eerder dan vijf jaar vervliegt. Na verloop van tijd volgen bestuurders de aanwijzingen niet meer zo nauwgezet op als tijdens de opleiding. Vraag daarom de heftruckopleider naar de mogelijkheden om de kennis, vaardigheden en veiligheidsbewustzijn tussentijds op te frissen.

WAAROM KIEST U VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

Omdat wij de ideale partner zijn op het gebied van kwaliteit, veiligheid en efficiëntie, dat spiegelt weer af op jouw bedrijf en dit zie je direct terug op de werkvloer.

  • Ruim 20.000 cursisten per jaar
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • 21 opleidingslocaties: Altijd in de buurt.
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.8
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL
Naar top