Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Reachtruckcertificaat Den Haag

Wil jij graag snel je reachtruckcertificaat halen in Den Haag? Bij BLOM opleidingen kun je jouw reachtruckopleiding op 22 eigen locaties in Nederland volgen. Wil jij je reachtruckcertificaat behalen en woon je in Den Haag of in de buurt? Dan kun je het beste de opleiding volgen in ons opleidingscentrum in Schiedam.

Reachtruckcertificaat halen in Den Haag

Een reachtruckcertificaat heb je nodig als je werkzaamheden uitvoert op een reachtruck. Deze wordt veel gebruikt in de bouw, opslag of transportsector. Ben je eenmaal in het bezit van een reachtruckcertificaat? Dan maak je het werken in de logistieke sector een stuk veiliger! Een reachtruck is een zwaar transportmiddel. Je kan ermee op verschillende hoogtes werken. Daarom is veiligheid op de grond én in de lucht erg belangrijk. Waarvoor gebruik je een reachtruck? Welke kant rijd je op? In welke stand houd je de vorken? Wat zijn de gevaren? Antwoord op deze vragen en een uitgebreide uitleg over het veilig gebruik van de reachtruck krijg je tijdens de reachtruckopleiding.

Waarom je reachtruckcertificaat behalen?

Het is een goed idee om jouw reachtruckcertificaat te behalen bij BLOM opleidingen. Waarom? Wij zetten ons in voor de reachtruckchauffeur. Wij begrijpen hoe belangrijk jij als reachtruckchauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren. Redenen om jouw reachtruckcertificaat bij BLOM opleidingen in Schiedam te halen?

·       Ruim 20.000 cursisten per jaar
·       22 opleidingslocaties: altijd in de buurt, ook dicht bij Den Haag
·       Flexibel in planning en uitvoering
·       Gemiddeld beoordeeld met een 8.8
·       Gemakkelijk betalen met iDEAL

Je reachtruckcertificaat halen: veel praktijk

Tijdens de reachtruckopleiding leren wij onze cursisten om veilig een reachtruck te beheersen en te besturen. We richten ons voornamelijk op de praktijk. Je leert op een verantwoorde manier om te laden en te lossen, stelling te rijden en je leert om de reachtruck te controleren: Is het transportmiddel rijklaar? Tijdens het rijden op de reachtruck is belangrijk om de volledige controle te hebben. Om deze controle te krijgen en te oefenen is er een speciaal parcours die je aflegt tijdens de training. Is het je eerste keer op een reachtruck? Dan voelt het sturen in het begin nog onnatuurlijk. Dit komt door het stuurwiel én de zijwaartse positie van de reachtruckchauffeur.

Ons aanbod opleidingen reachtruckcertificaat in Den Haag

Je hebt de mogelijkheid om je reachtruckcertificaat in de buurt van Den Haag te halen. Dit kan bij onze opleidingslocatie in Schiedam. Op deze locatie kun jij jouw reachtruckcertificaat halen óf verlengen. Ben je nog niet in het bezit van een reachtruckcertificaat? Dan is de basisopleiding perfect voor jou. Deze opleiding is speciaal ontwikkeld voor bestuurders die nog geen enkele ervaring hebben met een reachtruck. We brengen tijdens deze cursus extra veel tijd in de praktijk door. 

Heb je al wel ervaring als reachtruckchauffeur maar ben je nog niet in het bezit van een reachtruckcertificaat? Dan is de gevorderde opleiding interessant voor jou. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je al in het bezit bent van een reachtruckcertificaat maar dat de geldigheid (bijna) verlopen is. Volg dat onze herhalingscursus voor de reachtruck. Na het afronden van deze reachtruckopleiding verleng je jouw reachtruckcertificaat. Bij BLOM opleidingen is dit zo geregeld. Een herhalingscursus is door heel Nederland te plannen en dus ook in de buurt van Den Haag.

Naar top