Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Reachtruckcertificaat Breda

Wil jij je reachtruckcertificaat halen in de buurt van Breda? Dat kan bij BLOM opleidingen! We beschikken over 22 eigen locaties in Nederland waar jij je reachtruckopleiding kunt volgen. Wil jij je reachtruckcertificaat halen en woon je in Breda of in de buurt van Breda? Op ongeveer 10 kilometer afstand vind je ons opleidingscentrum in Etten-Leur.

Waarom een reachtruckcertificaat halen in Breda?

Ga jij een reachtruck besturen? Dan heb je een reachtruckcertificaat nodig om je werk uit te kunnen voeren én voor de veiligheid. Een reachtruck is een zwaar transportmiddel. Je werkt ermee op verschillende hoogtes. Daarom is veiligheid op de grond en in de lucht erg belangrijk. Waarvoor gebruik je een reachtruck? Welke kant rijd je op? In welke stand houd je de vorken? Wat zijn de gevaren? Antwoord op deze vragen en een uitgebreide uitleg over het veilig gebruik van de reachtruck krijg je tijdens de reachtruckopleiding.

Je reachtruckcertificaat halen dichtbij Breda: veel praktijk

Tijdens de reachtruckopleiding leren wij onze cursisten om veilig een reachtruck te beheersen en te besturen. Je krijgt antwoord op alle vragen. We richten ons voornamelijk op de praktijk. Je leert op een verantwoorde manier om te laden en te lossen, stelling te rijden en je leert om de reachtruck te controleren. Om deze controle te krijgen en te oefenen is er een speciaal parcours die je aflegt tijdens de training. Er worden pallets verplaatst met verschillende soorten lading, waaronder ook vloeistof. Is het je eerste keer op een reachtruck? Dan voelt het sturen in het begin nog onnatuurlijk. Dit komt door het stuurwiel én de zijwaartse positie van de reachtruckchauffeur.

Basisopleiding reachtruckcertificaat Breda

Woon of werk je in Breda en wil je graag de basisopleiding reachtruckbestuurders volgen? Dat kan bij onze opleidingslocatie in Etten-Leur. Wij bieden hier een basisopleiding om jouw reachtruckcertificaat te behalen. In deze opleiding leren wij jou de reachtruck te besturen vanaf de allereerste stap. Veilig werken vinden wij enorm belangrijk. Daarom richten we ons veel op de praktijk tijdens de opleidingen. Er is een speciaal parcours om de behendigheid van het sturen te trainen. De besturing van een reachtruck voelt in het begin heel onnatuurlijk door het stuurwiel maar ook door de zijwaartse positie van de reachtruckchauffeur. Leer je niet goed te kijken of heb je de reachtruck niet onder controle? Dan liggen er ongelukken op de loer. Wij wijzen onze cursisten op gevaarlijke situaties en laten zien hoe je daarmee om moet gaan.

Reachtruckcertificaat Breda: alles op een rij

Jouw reachtruckcertificaat halen in Breda kan in slechts twee dagen. Heb je ervaring als reachtruckchauffeur? Dan kan het zelfs nog sneller. Bij de herhalingscursus richten we ons meer op de veiligheid. We zien dat de besturing over het algemeen nog heel goed gaat. Haal je jouw reachtruckcertificaat bij BLOM? Dan is deze vijf jaar geldig. Is jouw reachtruckcertificaat verlopen? Dan moet je deze verlengen. Het behalen van het reachtruckcertificaat kan overal in Nederland in één van onze 22 locaties. Twijfel daarom niet langer en haal jouw reachtruckcertificaat bij BLOM opleidingen.

Naar top