Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
Open filter

Wilt u leren om een reachtruck te besturen en woont u in de provincie Drenthe? Volg dan een cursus tot reachtruckchauffeur bij BLOM in Emmen en haal een officieel reachtruckcertificaat!

Waarom een reachtruckcertificaat halen?

Volgens de Nederlandse verzekeraars en de Arbowet is het verplicht voor reachtruckchauffeurs om grondige instructies te ontvangen voordat zij een reachtruck besturen. Wilt u als bedrijf of individu zekerheid hebben dat deze instructies duidelijk worden uitgelegd? Kies dan voor een erkende cursus tot reachtruckchauffeur bij BLOM opleidingen in Emmen. Bij ons is het niet alleen mogelijk om een reachtruck te leren besturen, ook toetsen wij uw kennis. Bent u na een 1- of 2-daagse cursus geslaagd voor de opleiding? Dan ontvangt u van ons een certificaat en mag u zich officieel reachtruckchauffeur noemen. Dit reachtruckcertificaat is 5 jaar geldig. Zo kunnen verzekeraars en de arbeidsinspectie erop vertrouwen dat er veilig wordt gewerkt met reachtrucks binnen uw organisatie.

Reachtruckopleidingen in Emmen voor beginners, gevorderden en experts

Reachtruckchauffeurs van alle niveaus kunnen in Emmen een reachtruckopleiding volgen bij BLOM opleidingen. Voor beginners duurt een reachtrucktraining twee dagen. De 2-daagse cursus begint met het behandelen van de reachtruck theorie. Daarna volgt de praktijk. Hierbij is altijd rijtijd inbegrepen zodat u de reachtruck leert te besturen en beheersen. Uiteindelijk wordt de reachtruckopleiding in Emmen afgesloten met een examen. Wanneer het reachtruckexamen goed wordt afgesloten, ontvangt u van BLOM een erkend certificaat.

Heeft u al enige ervaring op de reachtruck? Kies dan bij BLOM opleidingen in Emmen voor een reachtrucktraining gericht op gevorderden. Zo wordt de informatie op uw kennis- en ervaringsniveau afgestemd. De focus van deze reachtruckopleiding in Emmen ligt vooral op de praktijk. Verder is een BLOM-veiligheidsexamen onderdeel van deze reachtrucktraining. Na de cursus kunt u zelfverzekerd aan het werk gaan met de reachtruck.

Experts op de reachtruck kunnen ook verschillende reachtruckopleidingen volgen in Emmen. Zo kan het nodig zijn om een herhalingscursus te doen om uw reachtruckcertificaat te vernieuwen. Na het succesvol afronden van de reachtruckcursus bij BLOM in Emmen is het reachtruckcertificaat weer 5 jaar geldig. Zo kunt u elke dag weer veilig aan de slag met de reachtruck.

Officieel reachtruckcertificaat halen met code 95 certificering

Wilt u in aanmerking komen voor een reachtruckcertificaat met code 95 certificering? Vraag dan vooraf deze specifieke reachtruckopleiding aan bij BLOM. Tijdens de reachtruckopleiding in Emmen worden dan ook de code 95 vaardigheden getoetst. Na het succesvol afronden van de reachtrucktraining ontvangt u een reachtruckcertificaat met officiële code 95 certificering.

Naar top