Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Veiligheid staat in jouw bedrijf voorop? Je personeel is (nog) niet in het bezit van een heftruckcertificaat? Wat kost een heftruckcertificaat? Met een heftruckcertificaat vergroot je de veiligheid en zorg je voor een veilige werkomgeving. Het is mogelijk om al in twee dagen het certificaat te behalen. Heb jij of heeft jouw collega al ervaring, dan kan het zelfs nog sneller. De heftruckcertificaat kosten hebben we in onderstaand overzicht duidelijk gemaakt. Naast de kosten is hierbij de duur van de opleiding toegevoegd in het overzicht.

Kosten voor een heftruckcertificaat

 Type opleiding  Niveau

 Prijs*

 Duur

 Herhalingscursus Heftruck

 Expert  € 201,-  1 dagdeel
 Basisopleiding Heftruck  Beginner

 € 635,-

 2 dagen

 Veilig werken met de Heftruck  Gevorderd  € 334,-

 1 dag

 

Naast de kosten van het heftruckcertificaat willen we benadrukken dat het certificaat van BLOM opleidingen een geldigheid heeft van vijf jaar. Na het verlopen van het certificaat kun je deze verlengen. De eerder genoemde herhalingscursus van een halve dag is hier prima voor geschikt en uiteraard zijn de kosten van deze cursus lager.

In onderstaand overzicht vind je de prijzen van onze andere heftruck opleidingen.

Prijzen andere heftruck opleidingen

 Type opleiding  Niveau  Prijs*  Duur
 Code 95 nascholingscursus heftruck (7 uur)  Gevorderd  € 364,-  1 dag
 Code 95 nascholingscursus heftruck (14 uur)  Gevorderd  € 695,-  2 dagen

 

De code 95 nascholingscursus heftruck is geschikt voor een heftruckchauffeur die al in het bezit is van een certificaat waarvan de geldigheid is verlopen of binnenkort gaat verlopen. De prijs* van deze nascholingscursus is € 364,-. Een 1-daagse heftruckopleiding is een aanvulling. Uitermate geschikt voor medewerkers die al in het bezit zijn van een reachtruckcertificaat en met één extra dag ook het heftruckcertificaat willen behalen. De prijs* van deze praktijkdag is € 334,- .

Kosten heftruckcertificaat

De kosten van het heftruckcertificaat zijn afhankelijk van de ervaring van de medewerker. Daarnaast is de prijs van het heftruckcertificaat afhankelijk van het reeds in het bezit zijn van een heftruckcertificaat. De geldigheid verlengen van een heftruckcertificaat is al mogelijk vanaf € 201,-.

* Alle genoemde prijzen zijn exclusief 21% BTW.

WAAROM KIES JE VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de heftruckchauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als heftruckchauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 30.000 cursisten per jaar
  • 22 opleidingslocaties: altijd in de buurt.
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.8
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL
Naar top