Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Je kunt gemakkelijk en snel jouw heftruckcursus doen in Leeuwarden

BLOM Heftruckopleiding Leeuwarden

Ben je op speurtocht naar een goede heftruckopleiding in de omgeving Leeuwarden? Dan heeft BLOM opleiding een opleidingslocatie bij jou in de buurt. Je kunt een opleiding volgen op de opleidingslocatie in Leeuwarden of op de opleidingslocatie in Heerenveen. Je kunt als beginner in slechts twee dagen jouw volledige heftruckcertificaat halen in Leeuwarden.

 

 

 

 

Veilig werken tijdens de heftruckopleiding vlakbij Leeuwarden

Een heftruckcursus is geen kleinigheid, je bestuurt een machine die zwaarder is dan de duurste Mercedessen. Daarmee wil je geen ongelukken krijgen. Bij de heftruckcursus van BLOM opleidingen in Leeuwarden leren we je veilig om te gaan met deze machine. De opleiding richt zich op de praktijk en de theorie. Je leert de heftruck van binnen en buiten kennen. Door speciale stuuroefeningen kun je efficiënter werken en hoef je jouw vork niet zo vaak te corrigeren. Tijdens de heftruckcursus in Leeuwarden vinden we het belangrijk dat je de heftruck ten alle tijden onder controle hebt.

WAAROM KIES JE VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de heftruckchauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als heftruckchauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 30.000 cursisten per jaar
  • 22 opleidingslocaties: altijd in de buurt.
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.8
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

Heftruckopleiding Leeuwarden voor gevorderden

BLOM Heftruckopleidingen Leeuwarden

Wanneer je al over meer ervaring beschikt kan de opleiding in kortere tijd worden afgerond. BLOM opleidingen vind het niet nodig om informatie die je al kent te herhalen. Tijdens onze heftruckopleidingen in Leeuwarden zorgen we ervoor dat je je nooit verveelt. Het inplannen van een heftruckcursus in Leeuwarden kan al heel snel. We beschikken over de meeste startdata van heftruckopleidingen in de omgeving Leeuwarden.

 

 

Heftruckcertificaat verlengen vlakbij Leeuwarden

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat het alleen nodig is om jouw huidige certificaat te verlengen. Je kunt je dan ook opgeven voor de praktijkdag en binnen één dag jouw heftruckcertificaat verlengen in Leeuwarden. De theorie bestudeer je dan zelf thuis. Of je kunt je opgeven voor een herhaling van een heftruckopleiding vlakbij Leeuwarden. We behandelen dan de theorie en praktijk tijdens de herhalingscursus samen.

 

Wat kun je nog meer bij BLOM heftruckopleidingen in Leeuwarden?

Tijdens de heftruckcursus in Leeuwarden besteden we ook uitgebreid aandacht aan het werken met de stapelaar wanneer je jouw heftruckcertificaat in Leeuwarden behaald, ontvang je van ons ook het certificaat voor de stapelaar.

Wil je de reachtruckopleiding combineren met de heftruckopleiding? Dat is in Leeuwarden geen enkel probleem. Ook verzorgen onze instructeurs de verreikeropleiding cursus minigraver en een bobcattraining.

 

Naar top