U kunt gemakkelijk en snel uw heftruckcursus doen in 

Bent u op speurtocht naar een goede heftruckopleiding in de omgeving Leeuwarden? Dan heeft BLOM opleiding een opleidingslocatie bij u in de buurt. Op slechts 34 kilometer afstand van Leeuwarden is een opleidingslocatie in Heerenveen. U kunt als beginner in slechts twee dagen uw volledige heftruckcertificaat halen vlakbij Leeuwarden.

 

 

 

 

Veilig werken tijdens de heftruckopleiding vlakbij Leeuwarden

Een heftruckcursus is geen kleinigheid, u bestuurt een machine die zwaarder is dan de duurste Mercedessen. Daarmee wilt u geen ongelukken krijgen. Bij de heftruckcursus van BLOM opleidingen bij Leeuwarden leren we u veilig om te gaan met deze machine. De opleiding richt zich op de praktijk en de theorie. U leert uw heftruck van binnen en buiten kennen en door speciale stuuroefeningen kunt u efficiënter werken en hoeft u uw vork niet zo vaak te corrigeren. Tijdens de heftruckcursus in Leeuwarden wijzen we u op veel kijken en vinden we het belangrijk dat u de heftruck ten alle tijden onder controle heeft.

WAAROM KIES JE VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de heftruckchauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als heftruckchauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 20.000 cursisten per jaar
  • 21 opleidingslocaties: Altijd in de buurt.
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.8
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

Heftruckopleiding Leeuwarden voor gevorderden

Wanneer u al over meer ervaring beschikt kan de opleiding in kortere tijd worden afgerond. BLOM opleidingen vind het niet nodig om informatie die u al kent te herhalen, tijdens onze heftruckopleidingen in Leeuwarden zorgen we er voor dat u zich nooit verveelt. Het inplannen van een heftruckcursus in Leeuwarden kan al heel snel. We beschikken over de meeste startdata van heftruckopleidingen in de omgeving Leeuwarden.

 

 

Heftruckcertificaat verlengen vlakbij Leeuwarden

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat het alleen nodig is om uw huidige certificaat te verlengen. U kunt zich dan ook opgeven voor de praktijkdag en binnen één dag uw heftruckcertificaat verlengen in Leeuwarden. De theorie bestudeerd u dan zelf thuis. Of u kunt u opgeven voor een herhaling van een heftruckopleiding vlakbij Leeuwarden en dan behandelen we de theorie en praktijk tijdens de herhalingscursus samen.

 

Wat kunt u nog meer bij BLOM heftruckopleidingen in Leeuwarden?

Tijdens de heftruckcursus in Leeuwarden besteden we ook uitgebreid aandacht aan het werken met de stapelaar wanneer u uw heftruckcertificaat in Leeuwarden behaalt ontvangt u van ons ook het certificaat voor de stapelaar.

Wilt u de reachtruckopleiding combineren met de heftruckopleiding, in Leeuwarden is dat geen enkel probleem. Ook verzorgen onze instructeurs de verreikeropleiding cursus minigraver en een bobcattraining.

Naar top