Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Dé heftruckopleiding vind je in Breda

Heftruckopleiding Breda

Wil je jouw heftruckcertificaat halen in Breda? Dat kan. Op slechts 25 minuten afstand van Breda heeft BLOM opleidingen een opleidingslocatie in Etten-Leur voor het volgen van een heftruckopleiding. Met 21 eigen locaties door heel Nederland is een opleiding tot heftruckchauffeur nooit ver weg.

 

 

 

 

Welke opleiding je ook kiest, je heftruckcertificaat haal je in Breda

Je kunt als beginnende bestuurder jouw heftruckcertificaat al in twee dagen halen. Je volgt daarvoor een heftruckopleiding vlakbij Breda. Heb je als bestuurder al wat meer ervaring? Dan kun je de heftruckopleiding in Breda sneller afronden. Kies dan voor de opleiding waarvoor enige ervaring is vereist. Ben je al een heftruckchauffeur en wil je alleen jouw heftruckcertificaat verlengen door een herhalingscursus te volgen? Dat kan bij BLOM opleidingen ook.

WAAROM KIES JE VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de heftruckchauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als heftruckchauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 30.000 cursisten per jaar
  • 22 opleidingslocaties: altijd in de buurt.
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.8
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

Bij de heftruckopleiding in Breda staan praktijk en veiligheid boven aan

Alle BLOM heftruckopleidingen in Breda richten zich vooral op de praktijk. Hoewel de theorie belangrijk is, zijn wij ervan overtuigd dat jij je in de praktijk ook moet kunnen redden met een heftruck. De besturing, behendigheid en controle over dit transportmiddel is erg belangrijk. In onze opleidingslocaties besteden we ook veel aandacht aan veiligheid. Een gevaarlijke situatie is zo ontstaan. Daar willen wij jou en jouw collega’s voor behoeden.

 

Noord-Brabant, Zeeland of aan de andere kant van het land?

Wil je jouw heftruckcertificaat halen maar woon je niet in Breda? Dan kan onze opleidingslocatie in Eindhoven voor je misschien dichterbij zijn. Of juist één van de andere 21 locaties.

 

Ook Code 95 halen voor jouw heftruckcertificaat in Breda

Is het nodig om jouw heftruckcertificaat te certificeren met Code 95? Dat is geen enkel probleem, tegen kleine meerkosten word je aan het einde van de heftruckcursus ook hierop getoetst. Bij een voldoende afronding krijg je een diploma met een code 95 certificering.

Naar top