Dé heftruckopleiding vindt u in Breda

Wilt u uw heftruckcertificaat halen in Breda? Dat kan. Op slechts 25 minuten afstand van Breda heeft BLOM opleidingen een opleidingslocatie in Etten-Leur voor het volgen van een heftruckopleiding. Met 19 eigen locaties door heel Nederland is een opleiding tot heftruckchauffeur nooit ver weg.

 

 

 

 

Welke opleiding u ook kiest, uw heftruckcertificaat halen doet u in Breda.

U kunt als beginnende bestuurder uw heftruckcertificaat al in twee dagen halen. U volgt daarvoor een heftruckopleiding vlakbij Breda. Als u als bestuurder al wat meer ervaring hebt kunnen we de heftruckopleiding in Breda sneller afronden. Kiest u dan voor de opleiding waarvoor enige ervaring is vereist. Bent u al een heftruckchauffeur maar wilt u alleen uw heftruckcertificaat verlengen door een herhalingscursus te volgen, dat kan bij BLOM opleidingen ook.

WAAROM KIES JE VOOR EEN OPLEIDING VAN BLOM?

BLOM opleidingen zet zich in voor de heftruckchauffeur. Bij BLOM begrijpen we hoe belangrijk jij als heftruckchauffeur bent en van hoeveel waarde jouw dagelijkse werkzaamheden zijn. Juist daarom is het belangrijk dat jij die werkzaamheden veilig en efficiënt kunt uitvoeren.

  • Ruim 20.000 cursisten per jaar
  • 21 opleidingslocaties: Altijd in de buurt.
  • Flexibel in planning en uitvoering
  • Gemiddeld beoordeeld met een 8.8
  • Gemakkelijk betalen met iDEAL

Bij de heftruckopleiding in Breda staan praktijk en veiligheid boven aan.

Alle BLOM heftruckopleidingen in Breda richten zich vooral op de praktijk. Hoewel de theorie belangrijk is zijn wij ervan overtuigt dat u zich in de praktijk ook moet kunnen redden met een heftruck. De besturing, behendigheid en controle over dit transportmiddel is dan erg belangrijk. In onze opleidingslocaties besteden we ook veel aandacht aan veiligheid. Een gevaarlijke situatie is zo ontstaan, en daar willen wij u en uw collega’s voor behoeden.

 

Noord-Brabant, Zeeland of aan de andere kant van het land?

Wilt u uw heftruckcertificaat halen maar woont u niet in Breda? Dan kan onze opleidingslocatie in Eindhoven voor u misschien dichterbij zijn. Of juist een van de andere 12 locaties.

 

Ook Code 95 halen voor uw heftruckcertificaat in Breda.

Is het nodig om uw heftruckcertificaat te certificeren met Code 95? Dat is geen enkel probleem, tegen kleine meerkosten wordt u aan het einde van de heftruckcursus ook hierop getoetst. Bij een voldoende afronding krijgt u een diploma met een code 95 certificering.

Naar top