Bent u woonachtig in Wijchen of wilt u hier om andere redenen uw heftruckcertificaat halen? Dit kan mogelijk gemaakt worden bij BLOM opleidingen. Wij bieden u een ruim aanbod aan heftruckopleidingen. Er is veel mogelijk en zo kunt u ook uw eigen pakket kiezen bij BLOM opleidingen.

Redenen voor het kiezen bij BLOM opleidingen

Waarom kiest u voor BLOM opleidingen? Wij staan klaar voor onze klant en willen graag resultaten boeken bij onze diensten. Ons bedrijf vindt het erg belangrijk dat er kwaliteit wordt geleverd en dat onze klanten het heftruckcertificaat behalen. Op onze locatie in Wijchen kun je dit gemakkelijk en snel doen. Wij bieden opleidingen aan in bepaalde niveaus. Wij bieden u de volgende niveaus: beginners, gevorderd en expert. Kies de juiste opleiding die bij u past, zodat u niet voor verassingen komt te staan. Onze cursisten geven u de aandacht die u nodig heeft, gedurende de opleidingen. Veel klanten van ons vinden het erg prettig om een cursus af te ronden in 2 dagen, dit is zeker mogelijk bij ons. De opleidingen die wij aanbieden bestaan uit 1 of 2 dagen. Ons tarief is gemiddeld en wij houden hierbij een eerlijke prijs aan.

Verzekeringstechnisch

Bent u opzoek naar een baan, waarbij een heftruckcertificaat essentieel is? BLOM opleidingen denkt met u mee. U kunt eenvoudig bij ons kiezen voor een 1 of 2-daags durende opleiding, waardoor u veilig en snel kunt beginnen met uw nieuwe baan. Voor het bedrijf waarbij je bent aangenomen is het van belang, dat u als medewerker verzekerd bent. Stel er overkomt u iets tijdens uw werkzaamheden, bent u in elk geval verzekerd. Een bedrijf kan u minder snel aannemen als u de juiste papieren niet heeft, voor het rijden van een heftruck. BLOM opleidingen helpt u hierbij, gemakkelijk en snel.

Learning by doing

Wij van BLOM opleidingen vinden het belangrijk dat een klant de juiste opleiding krijgt voor zijn of haar geld. Onze opleidingen bestaan uit ‘learning by doing’. Als u gaat starten bij ons met een opleiding, zult u al snel merken dat u zelf veel mag doen. U mag Rijden in de praktijk en het theoretische deel wordt ermee gekoppeld. U krijgt zeker 10 uur effectieve praktijktijd en dat is meer dan voldoende, om het rijden goed onder de knie te krijgen. U leert door zelf eigen fouten tegen te komen en door veel te oefenen in de praktijk. Wij bieden ook een nascholingscursus aan, zodat u na uw opleiding nog 1 dag kunt terugkomen, om u geheugen op te frissen. Meer informatie over de nascholingscursus vindt u hier.

Tarieven

Het is voor de klant belangrijk, dat hij of zij niet voor onverwachte kosten komt te staan. Het is goed voor een klant, om een helder beeld te krijgen over de bijbehorende kosten van onze opleidingen U kunt op onze site kijken welke pakketten wij aanbieden en wat voor u het meest geschikt is. Hier vindt u onze tarieven voor de door ons aangeboden opleidingen.

Naar top