Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
Open filter

Opleidingen

BLOM biedt heftruckopleidingen in Assen, provincie Drenthe

Wil je graag een heftruckopleiding doen en ben je woonachtig in Drenthe? Dan is BLOM Assen wellicht geschikt om een heftruckopleiding in te plannen. BLOM opleidingen heeft 14 locaties in heel Nederland en ons opleidingscentrum in Assen is er daar één van.

De heftruckcursus in Assen

Met onze vaste gespecialiseerde instructeurs haal je op een vakkundige wijze jouw heftruckcertificaat in Assen. Ook in Assen hebben we een vaste instructeur.

Hij vindt het belangrijk dat je als heftruckchauffeur veilig en efficiënt te werk gaat in jouw werkomgeving. De heftruckopleiding in Assen is zo ingericht dat je tijdens de praktijk training gewezen wordt op veel voorkomende situaties die je als heftruckchauffeur kunt tegen komen in uw eigen werkomgeving. De heftruckopleidingen in Assen zijn ingedeeld in verschillende niveaus. Zo krijgen beginners alle informatie die nodig is, gevorderden enkel de informatie die nog nodig is en experts waarvan bijvoorbeeld het heftruckcertificaat is of komt te verlopen krijgen bij BLOM in Assen een opfriscursus op maat.


Het heftruckcertificaat in Assen van BLOM

Een heftruckcertificaat is niet altijd verplicht. In een werkomgeving waar heftrucks worden bestuurd dienen bestuurders, volgens de arbo-wet en verzekeraars, wel grondige instructies te hebben verkregen. Wat grondige instructies precies inhouden is een blijft een grijs gebied. Waar we bij BLOM heftruckopleidingen in Assen wel zeker van zijn is dat een heftruckcertificaat voldoet aan alle eisen die de arbo-wet en verzekeraars stellen. Met een heftruckcertificaat van BLOM opleidingen in Assen voorkomt je dat jij je in een grijs gebied bevindt als het gaat om boetes van de arbo-wet of ingewikkelde verzekeringskwesties.

Ben je opzoek naar een heftruckopleiding en woonachtig in de rand van Drenthe? Dan is het soms dichterbij om een heftruckopleiding te volgen in aangrenzende provincies van Drenthe. Zoals, Zwolle in Overijssel of Heerenveen in Friesland. Ook kan je bij ons in terech voor de BHV cursus in Assen en omstreken. 

Naar top