Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

BLOM opleidingen voor wederverkopers

 

Bij BLOM opleidingen maken we ons sterk voor de chauffeurs intern transport. BLOM opleidingen heeft als missie om het vak intern transport te verbeteren en de positie van de intern transport chauffeur te verheffen. Dit doen we met kwalitatief hoogwaardige opleidingen waarbij veel aandacht wordt besteed aan het aanleren van vaardigheden, het afleren van verkeerde gewoontes en het daadwerkelijk overdragen van kennis.

Uniek in Nederland is dat BLOM opleidingen beschikt over 21 eigen locaties en 17 instructeurs. Elke locatie is op dezelfde wijze ingericht met als doel de meest optimale omstandigheden te bieden voor het instrueren van heftruckchauffeurs, reachtruckbestuurders en bedieners van een hoogwerker of bovenloopkraan. De cursisten krijgen de beschikking over de meest gangbare merken heftrucks (3 en 4 wiel), reachtruck en hoogwerkers. Door de inrichting en verspreiding van de opleidingslocaties is het mogelijk om dagelijks opleidingen voor heftruck, reachtruck, hoogwerker en hijsen aan te bieden. Jaarlijks leiden wij meer dan 20.000 cursisten op tot zelfstandige, professionele en vakbekwame chauffeurs intern transport of bedieners van een hoogwerker of bovenloopkraan.

 

Partners en wederverkopers

 

BLOM opleidingen biedt de opleidingen voor intern transport ook aan via partners en wederverkopers. Op die manier kunt u als partner of wederverkoper een compleet product aanbieden. Bent u bijvoorbeeld een heftruckhandelaar die zijn klanten graag meerwaarde wil bieden met een complete bedienersinstructie, opleidingscheque of adres om individuele cursisten naar te verwijzen? Bent u een opleidingsinstituut, die regelmatig aanvragen voor opleidingen heftruck krijgt of heftruckopleidingen met startdata wil aanbieden op de eigen website? BLOM Opleidingen werkt samen met verschillende partners, zoals StudytubeHeftruckdirect.nl, Edudex, Edubookers, Opleiding.nl, Archipel en Springest.nl. Wanneer u onze opleidingen aanbiedt, bent u er zeker van dat uw klanten tevreden zullen zijn, en wanneer het certificaat is behaald bent u zeker van een vakbekwame chauffeur.

 

ISO 9001 gecertificeerd

BLOM opleidingen is ISO 9001:2015 gecertificeerd, CEDEO erkend en partner van de code Gezond en Veilig Magazijn. Dat betekent dat we bedrijfsgericht zijn, tevreden klanten hebben, een hoge kwaliteit bieden en daarin continuïteit tonen. Daar zijn we trots op. Wij zijn de ideale partner op het gebied van kwaliteit, veiligheid en efficiëntie. 

 

Vakbekwame instructeurs

U kunt onze opleidingen dus door heel Nederland aanbieden. Doordat wij werken met vaste instructeurs kunnen wij de opleidingen binnen korte tijd realiseren en bent u er zeker van dat onze instructeurs vakbekwaam zijn. Ook volgen zij regelmatig opleidingen en zijn altijd up to date van de nieuwste ontwikkelingen binnen de magazijnsector.

Interesse? Neem dan contact met ons op voor alle mogelijkheden, er staat bij BLOM opleidingen altijd iemand voor u klaar.

Offline wederverkopers


Aanbieders van intern transport voertuigen

heftruck opleiding

 

Opleidingsbedrijven

image

 

Huurders opleidingslocaties incl. BLOM instructeur

BLOM opleidingslocatie

 

Online wederverkopers


Aanbieders van E-learningpakketten

VCA E-learning

 

 

Naar top