Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
Open filter

De beste BHV-opleiding volgt u in Schiedam
 

Bent u aan het rondkijken voor een BHV-cursus in de buurt van Schiedam? BLOM opleidingen heeft 14 eigen opleidingslocaties door heel het land. Er is dus altijd een locatie bij u in de buurt. Een van de 14 BHV-vestigingen is in Schiedam. Behalve dat we BHV-opleidingen geven in Rotterdam geven we ook nog veel andere opleidingen. Zoals bijvoorbeeld VCA maar ook opleidingen binnen het interntransport zoals de autolaadkraan, verreikeropleidingminigravercursus, de heftruckopleiding en de opleiding reachtruck de twee laatst genoemde opleidingen kunt u ook combineren. U ontvangt van ons dan gratis is stapelaarcursus.

 

BHV is volgens de arbo-wet verplicht

Het hebben van opgeleide bedrijfshulpverleners is voor alle bedrijven verplicht. Hoeveel bedrijfshulpverleners u moet hebben was voorheen één bedrijfshulpverlener op de 50 medewerkers. Na 2007 is deze wet veranderd. Nu is het afhankelijk van de aard van het bedrijf, de locatie en de restrisico’s die het bedrijf met zich meebrengt. Werkgevers kunnen met behulp van de RIE uitzoeken hoeveel bedrijfshulpverleners er aanwezig moeten zijn in het bedrijf. Wij kunnen u ook helpen met het bepalen hoeveel BHV’ers u moet opleiden, zij kunnen dan direct aan de slag in Schiedam.

 

BHV in Schiedam

De basiscursus BHV duurt in Schiedam twee dagen. Tijdens deze dagen hebben we één EHBO- en één branddag. We oefenen met beide onderdelen voornamelijk in de praktijk omdat we dat in Schiedam belangrijk vinden. De herhalingscursus BHV in Schiedam heeft een duur van slechts één dag. En is er op ingericht om het eerder geleerde op te frissen en opnieuw in de praktijk te oefenen.

 

De vier taken van de bedrijfshulpverlener

Tijdens beide opleidingen BHV behandelen we in Schiedam uitgebreid de vier taken waaraan een bedrijfshulpverlener moet voldoen. Deze vier taken zijn:

 

- Het verlenen van eerste hulp bij ongevallen

- Beperking en bestrijding van een beginnende brand

- Het begeleiden van een ontruiming van het gebouw

- Communicatie met andere diensten zoals brandweer, politie en ambulancediensten

 

De BHV-opleiding wordt afgesloten met zowel een theorie- als een praktijkexamen. Wanneer beide worden beoordeeld met een voldoende ontvangt u van ons het BHV-diploma met een geldigheid van één jaar. Na dat jaar kunt u zich bij ons opgeven voor de herhalingscursus BHV in Schiedam.

Naar top