Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
Open filter

Hoogwerker cursus Assen

Op zoek naar een hoogwerkeropleiding of hoogwerkercertificaat voor jouw medewerkers in Assen of nabije omgeving? Bij BLOM Opleidingen bieden wij dé ideale hoogwerkeropleiding aan die perfect aansluit op jouw specifieke behoeften. Schrijf je in voor hoogwerker cursus Assen ervaren instructeurs staan klaar om jouw medewerkers snel en professioneel op te leiden, en dit alles in het mooie Assen!

Waarom kiezen voor een hoogwerkercertificaat?

Conform de voorschriften van de Nederlandse Arbeidsinspectie en verzekeringsrichtlijnen is het van groot belang dat hoogwerkerbestuurders gedegen instructies ontvangen voor het veilig en verantwoord besturen van een hoogwerker. Deze voorschriften zijn soms enigszins vaag, wat tijdens inspecties tot discussies kan leiden. Niemand wil echter in een impasse belanden met de Nederlandse Arbeidsinspectie. Boetes en zelfs het tijdelijk stilleggen van jouw bedrijfsactiviteiten behoren tot de mogelijkheden als jouw bestuurders niet adequaat zijn opgeleid. Om dit te voorkomen, raden wij ten zeerste aan om jouw hoogwerkerbestuurders een hoogwerkercertificaat te laten behalen bij BLOM Opleidingen in Assen.

Waarom kiezen voor BLOM Opleidingen in Assen?

Met maar liefst 15 eigen trainingslocaties verspreid over heel Nederland is BLOM Opleidingen de absolute expert op het gebied van hoogwerkeropleidingen. Ons opleidingscentrum in Assen biedt een uitgebreid scala aan hoogwerkeropleidingen, zodat jij of jouw medewerkers vol vertrouwen het hoogwerker certificaat kunnen behalen of vernieuwen.

Onze verscheidenheid aan hoogwerkeropleidingen

Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, wij hebben de juiste hoogwerkeropleiding voor jou. Onze basis hoogwerkeropleiding, die slechts 1 dag duurt, is perfect voor beginners. Hierin leggen we met 5 uur effectieve bedieningstijd en diverse praktijkopdrachten een stevige basis voor veilig en efficiënt werken. Voor degenen met ervaring bieden wij een geavanceerdere cursus aan die aansluit op het kennisniveau. Kies voor een hoogwerker cursus Assen die aansluit bij jouw vaardigheden.

Is jouw hoogwerkercertificaat binnenkort aan vernieuwing toe? Geen stress, onze herhalingscursus hoogwerker neemt slechts een dagdeel in beslag, met 2,5 uur effectieve bedieningstijd. Na het succesvol afronden van het examen wordt het hoogwerkercertificaat met vijf jaar verlengd.

Heb jij medewekers die in andere landen met een hoogwerker werken? Denk dan eens aan de IPAF-opleiding 3A en 3B in Eelde.

Onze ervaren instructeur

In onze vestiging in Assen staat Harry, een ervaren instructeur voor hoogwerkers, voor je klaar. Met een jarenlange achtergrond in het opleiden van hoogwerkerbestuurders, legt Harry de nadruk op veiligheid en efficiëntie. Hij begrijpt de cruciale rol van veilig werken en simuleert realistische situaties tijdens de cursus. Op deze manier krijgen cursisten een praktijkgerichte training in veilig en efficiënt werken met hoogwerkers.

Hoogwerker cursus Assen bij BLOM

Kies voor BLOM Opleidingen in Assen en geef jouw medewerkers het vertrouwen en de expertise om met hoogwerkers aan de slag te gaan. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij de hoogwerkercertificering voor jou kunnen verzorgen!

Naar top