Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
Open filter

Opleidingen

Hoogwerker cursus Amsterdam

Op zoek naar een hoogwerkeropleiding of hoogwerkercertificaat voor jouw medewerkers in Amsterdam of omgeving? Bij BLOM Opleidingen bieden we de ideale hoogwerkeropleiding aan die naadloos aansluit op jouw behoeften. Schrijf je in voor hoogwerker cursus Amsterdam. Onze ervaren trainers staan klaar om jouw medewerkers snel en professioneel op te leiden, en dat allemaal in Amsterdam!

Waarom een hoogwerkercertificaat?

Volgens de Nederlandse Arbeidsinspectie en verzekeringsvoorschriften dienen hoogwerkerbestuurders gedegen instructies te krijgen voor het veilig besturen van een hoogwerker. Deze voorschriften zijn soms wat vaag en kunnen discussies oproepen tijdens inspecties. Niemand wil echter in discussie gaan met de Nederlandse Arbeidsinspectie. Boetes en zelfs het stilleggen van jouw activiteiten behoren tot de mogelijkheden als jouw bestuurders niet correct zijn opgeleid. Om dit te voorkomen, raden wij aan om je hoogwerkerbestuurders een hoogwerker certificaat te laten behalen bij BLOM Opleidingen in Amsterdam.

Waarom kiezen voor BLOM Opleidingen?

Met ruim 15 eigen trainingslocaties door heel Nederland is BLOM Opleidingen dé partner voor hoogwerkeropleidingen. Ons Amsterdamse opleidingscentrum biedt een uitgebreid scala aan hoogwerkeropleidingen, waarbij jij of jouw medewerkers het hoogwerkercertificaat kunnen behalen of vernieuwen.

Onze hoogwerkeropleidingen

Of je nu een beginner bent of al enige ervaring hebt, we hebben een geschikte hoogwerkeropleiding voor jou. Onze basis hoogwerkeropleiding duurt slechts 1 dag en is ideaal voor beginners. Hier leggen we met 5 uur effectieve bedieningstijd en meerdere praktijkopdrachten een solide basis voor veilig en efficiënt werken. Als je al ervaring hebt, bieden we een geavanceerdere cursus aan die aansluit op jouw kennisniveau. Schrijf je in voor de hoogwerker cursus Amsterdam die past bij je niveau.

Is je hoogwerkercertificaat binnenkort verlopen? Geen zorgen, onze herhalingscursus hoogwerker duurt slechts een dagdeel met 2,5 uur effectieve bedieningstijd. Na afloop van het examen wordt je hoogwerkercertificaat met vijf jaar verlengd.

Onze ervaren instructeur voor hoogwerker cursus Amsterdam

In onze Amsterdamse vestiging staat Dennis, onze ervaren instructeur, voor je klaar. Met jarenlange ervaring in het opleiden van hoogwerkerbestuurders, legt Dennis de nadruk op veiligheid en efficiëntie. Hij begrijpt dat veilig werken cruciaal is en simuleert realistische situaties tijdens de cursus. Zo leren cursisten de praktische ins en outs van veilig en efficiënt werken met hoogwerkers.

Kies voor BLOM Opleidingen in Amsterdam en laat jouw medewerkers met vertrouwen en expertise aan de slag gaan met hoogwerkers. Neem vandaag nog contact met ons op en ontdek hoe wij jouw hoogwerkercertificering kunnen verzorgen!

Naar top