Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9

Woon of werk je in Goes en wil je graag jouw heftruckcertificaat behalen? Dat kan bij BLOM opleidingen. Wij bieden een ruim aanbod aan heftruckopleidingen. Deze opleidingen worden op 22 opleidingslocaties door heel Nederland aangeboden. We hebben ook een locatie in Goes.

Waarom je heftruckcertificaat behalen in Goes?

BLOM opleidingen begrijpt hoe belangrijk je bent als heftruckchauffeur en wil dat je het beste haalt uit de heftruckopleiding. We doen ons uiterste best om jou een leerzame periode aan te bieden. Een periode waarin je op een veilige en efficiënte manier leert om een heftruck te besturen. Daarbij zijn er vele andere redenen om een heftruckopleiding te volgen bij BLOM, zoals:

  • Met ruim 20.000 cursisten per jaar zijn we de grootste opleider in Nederland op het gebied van intern transport
  • 22 opleidingslocaties: altijd één in de buurt, ook in Goes
  • 15 ervaren vakspecialisten als instructeurs
  • Gemiddelde beoordeling van 8.8
  • Gemakkelijk te betalen met iDEAL

Veilig een heftruck besturen met een heftruckcertificaat

Tijdens je opleiding tot heftruckchauffeur richten we ons op de veiligheid van jou en je collega’s. Een heftruck is een behoorlijk voertuig waar je anderen geen schade mee wilt toebrengen. En in de logistieke sector bestaat een verhoogd risico voor valpartijen en aanrijdingen bij intern transport. Daarom leer je tijdens onze heftruckopleidingen om de heftruck efficiënt én veilig te bedienen. Het praktijkgedeelte van de opleiding is daarom heel belangrijk. Door theorie te combineren met de praktijk voorkomen we ongelukken op de werkvloer.

Basisopleiding heftruckcertificaat in Goes

Waarom kies je voor BLOM opleidingen in Goes? Omdat wij klaarstaan voor jou! We vinden het belangrijk dat jij je opleiding goed afrondt en in de praktijk weet wat je moet doen. Kwaliteit gegarandeerd! Wij bieden opleidingen aan in verschillende niveaus: beginners, gevorderd en expert. Zo is er altijd een heftruckopleiding die bij jou past. Onze opleiders geven de aandacht en kennis die jij nodig hebt. Veel van onze cursisten vinden het fijn om de opleiding in twee dagen af te ronden. Dat is snel toch? Alle heftruckopleidingen die we aanbieden bestaan uit één of twee dagen.

Alles op een rij voor jouw heftruckopleiding in Goes

Het heftruckcertificaat van BLOM heeft een geldigheid van vijf jaar. Na vijf jaar kun je je heftruckcertificaat verlengen door een herhalingscursus van een halve dag te volgen. We weten hoe belangrijk het is om een heftruckcertificaat te bezitten. Daarom beschikken we over 22 opleidingslocaties, ook in Goes. Twijfel niet langer en haal jouw heftruckcertificaat bij BLOM opleidingen in Goes.

Naar top