Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
Open filter

Is er een goede heftruckopleiding in Zuid-Holland/ Westland? Zeker! BLOM opleidingen is al 25 jaar gespecialiseerd in het geven van heftruckopleidingen in Zoetermeer en heeft nog 20 andere opleidingslocaties. Er zijn twee verschillende heftruckopleidingslocaties in Zuid-Holland. Je kunt jouw heftruckcertificaat behalen in Zoetermeer of in Schiedam.

BLOM opleidingen in Zoetermeer

Bij de heftruckopleidingslocatie in Zoetermeer zijn er vaste instructeurs die daar de heftruckopleidingen geven. Zij doen dit al vele jaren met veel plezier. Met ruim 1700 cursisten die hun heftruckcertificaat behaalden in Zoetermeer ben je niet de eerste maar zeker ook niet de laatste cursist die met een erkend diploma naar huis gaat.

Heftruckopleiding in Zuid-Holland

Tijdens de heftruckopleiding in het Westland wordt de praktijk en de heftruck theorie met elkaar afgewisseld. Je bent dus nooit lang aan het studeren of eindeloos aan het oefenen. De heftruckopleiding in Zoetermeer is zo ontworpen dat je verschillende heftrucks gaat besturen en verschillende ladingen leert te verplaatsen. BLOM opleidingen in Zoetermeer heeft een parcours voor het nemen van kleine bochten en het draaien om krappe hoeken. Je leert volledige controle te bewaren over jouw heftruck en efficiënt maar bovenal veilig te werken.

Een passende opleiding voor het behalen van een heftruckcertificaat in Zoetermeer

Er zijn verschillende heftruckopleidingen beschikbaar in Zuid-Holland. Bij elke heftruckopleiding leren we je in Zoetermeer ook veilig te werken met de electropallettruck en krijg je een stapelaartraining. Je kunt je opgeven als beginner, gevorderde of expert. Voor Beginners is er in Zoetermeer een basisopleiding tot heftruckchauffeur, voor gevorderden, dus cursisten die al eens een heftruck bestuurd hebben is daarvan een verkorte versie ontwikkeld. Voor experts is er een herhalingscursus, deze heftruckopleiding in Zoetermeer (Westland) is speciaal voor heftruckchauffeurs waarvan de geldigheid van het heftruckcertificaat is of gaat verlopen. Aansluitend aan elke heftruckopleiding in Zoetermeer is er een examen. Wanneer je dat examen voldoende afsluit krijgt je jouw BLOM- heftruckcertificaat in Zoetermeer. Dit heftruckcertificaat wordt erkend in heel Nederland.

Naar top