Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
Open filter

Opleidingen

Bij BLOM opleidingen in Wijchen (Nijmegen) ben je aan het juiste adres voor opleidingen heftruck

Op het industrieterrein Bijsterhuizen vind je onze opleidingslocatie in Wijchen nabij Nijmegen voor het volgen van een gedegen instructie om veilig met een heftruck te kunnen werken. 

Heftruckcertificaat halen in Wijchen, Nijmegen?

Intern transport is geen kleinigheid en daarom maken we bij BLOM opleidingen werk van het serieus opleiden van heftruckchauffeurs. Met een doordacht opleidingsplan en didactische opbouw kunnen we de beginnende cursist of heftruckchauffeur in twee dagen opleiden. De opleiding is vooral gericht op de praktijk en het maken van uren op de heftruck zelf. Daarom garanderen we elke cursist 10 uur effectieve rijtijd. Via "Learning by Doing" maken we bestuurder bewust, trainen we kijkgedrag en wijzen we hem of haar op de eigen verantwoordelijk voor het werken op een gevaarlijke machine.

Al ervaring op de heftruck?

Voor de ervaren bestuurders van een heftruck of heftruckchauffeurs van wie het heftruckcertificaat is verlopen, zijn er verschillende opleidingen die uiteindelijk kunnen leiden naar het verdienen van het heftruckcertificaat. De BLOM-instructeur gaat je vooral helpen met verbeteren van vaardigheden en effcient werken, maar let natuurlijk ook op ingesloten gewoontes. Veilig werken doe je niet alleen voor jezelf, maar ook voor de collega's op de magazijnvloer.

 

Naar top