Open filter

Lekker in de buurt, een heftruckopleiding in Houten en ook nog een goede!

Wilt u graag een heftruckopleiding gaan doen en bent u woonachtig in de provincie Utrecht? Dan is de heftruckopleiding in Houten wellicht in de buurt. BLOM opleidingen heeft naast Houten nog 13 andere locaties verspreid door heel Nederland. Wilt u een heftruckopleiding doen en woont u aan de rand van provincie Utrecht tegen Gelderland aan? Dan is Wellicht een heftruckopleiding in Ede voor u dichterbij. Kijk voor alle heftruckopleidingslocaties hier

Verschillende heftrucks besturen tijdens de heftruckopleiding in Houten

BLOM opleidingen in Houten werkt met verschillende soorten heftrucks. Zo weet u zeker dat u kunt rijden op verschillende soorten heftrucks en dat u ervaring heeft opgedaan met heftruck die u straks gaat besturen. Tijdens de cursus kunt u uw voorkeur opgeven, wel is het zo dat we u voor alle verschillende trucks gaan trainen, zodat u breed geschoold bent en altijd overal op elke heftruck mag rijden.

 

Verschillende heftruckopleidingen in Houten (Heftruckcertificaat Utrecht)

BLOM heftruck-opleidingen in Houten heeft verschillende soorten heftruckopleidingen. Zo zijn er opleiding voor beginners, gevorderden en experts, maar ook voor gecombineerde opleidingen zoals heftruck en reachtruck gezamenlijk. De theorie van een heftruck en een reachtruck is na genoeg gelijk maar de besturing van een heftruck en een reachtruck zijn totaal anders. U mag dus met enkel een reachtruckcertificaat ook niet een heftruck besturen. In onze opleidingslocatie in Houten bieden we deze gecombineerde opleiding aan en kunt u zelf ervaren hoe groot de verschillen in de besturing zijn. Bij alle heftruckopleidingen van BLOM geven we ook een stapelaar training.


Basisopleiding heftruck in Houten

De heftruckopleiding voor beginners is in Houten bedoeld voor toekomstige heftruckchauffeurs die nog geen enkele ervaring hebben met de besturing van de heftruck. We besteden bij deze opleiding veel aandacht aan de praktijk. BLOM opleidingen in Houten vindt het belangrijk dat u de theoretische regels kent maar nog veel belangrijker dat u volledige controle heeft over uw heftruck. De veiligheid staat voorop.

 

Heftruckopleiding in Houten voor de gevorderde bestuurder

De heftruckopleiding voor gevorderden is in Houten gericht op heftruckbestuurders die al enige ervaring hebben met het besturen van een heftruck. De praktijktraining is nog steeds volop aanwezig maar iets ingekort ten opzichte van de basis heftruckopleiding voor beginners.

 

Herhalingsopleiding heftruckchauffeur in Houten

Heftruckexperts blijven altijd heftruckexperts. Als u uw heftruckcertificaat al eens gehaald heeft dan hoef je bij ons niet alles nog een keer aan te leren. Na een training van slecht één dag waar we uw kennis opfrissen en blijven hameren op veiligheid en goed kijken, kunt u bij BLOM opleidingen in Houten uw examen doen. En hoewel u al eens een certificaat heeft gehaald, wil dat niet zeggen dat hij ook automatisch verlengd wordt. BLOM-heftruckcertificaten zijn door heel Europa erkent, u moet het examen en het certificaat dus ook zeker serieus nemen.

Heftruckcertificaat Utrecht

Woont u dus in omgeving van Utrecht? Kom dan naar onze vestiging in Houten voor een certificaat. 

Naar top