Menu
Gemiddelde beoordeling 8.9
Open filter

De beste cursus voor BHV  doet u bij BLOM opleidingen in Herenveen
 

Woont of werkt u in Herenveen en wilt u daar een BHV-opleiding volgen? Dan bent u bij BLOM aan het juiste adres. BLOM opleidingen geeft trainingen voor BHV, VCA en intern transportmiddelen zoals de heftruck en de reachtruck. BLOM opleidingen beschikt daarvoor over 14 eigen opleidingslocaties door heel Nederland, zo heeft BLOM ook een BHV-opleidingslocatie in Herenveen.

 

Een BHV’er van Herenveense bodem

BHV staat voor bedrijfshulpverlening. Elk bedrijf moet volgens de arbo-wet in het bezit zijn van tenminste één of meerdere bedrijfshulpverleners terwijl het bedrijf open of in werking is. Het is dus in sommige bedrijven waar vaak alleen wordt gewerkt nodig om elke medewerker te voorzien van een BHV-diploma. In andere bedrijven is het raadzaam om meerdere personen te voorzien van een BHV-diploma in verband met vakantie of zieke. U kunt meerdere medewerkers in een keer opgeven voor een BHV-cursus of een herhalingscursus BHV in Herenveen.

 

Een basiscursus of een herhalingstraining BHV in Herenveen

De basisopleiding BHV is in Herenveen afgerond in twee dagen. We besteden de eerste dag alleen aandacht aan EHBO (eerste hulp bij ongevallen) en de tweede dag alleen aandacht aan brandpreventie. Beide onderdelen hebben een theorie- en een praktijkexamen en dienen met een voldoende te worden afgesloten. Alvorens het BHV-diploma wordt behaald. De BHV-herhalingscursus in Herenveen is afgerond in slechts één dag en dient als opfrisser van het eerder geleerde. Wanneer deze cursus met een voldoende word afgerond wordt het BHV-diploma met een jaar verlengt.

Naar top